♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 19 April 2013

Home » , , , » Menang Giveaway Hadiah Buku Idaman Saya

Menang Giveaway Hadiah Buku Idaman Saya




Rezeki dalam berblog.. Alhamdulillahh .. tak sangka dengan kemenangan ni... buku idaman saya, memang saya mencari² koleksi buku ni haihh payahnya nak dapat cari kat popular dan MPH tak jumpa² tau...

Rupanya ada rezeki saya dan amir dapat percuma dengan kemengan GA di Blog dialoguda.blogspot.com, terima kasih sangat² pada nora.. buat GA macam ni.. tak sabar nak tunggu buku sampai kat rumah.


Bicara Hati : Kemenangan Ke - 2, selepas FM ABC (Gegegegege.. baru perasan entry ni duduk tepu dalam draft lupa nak publish)






15 ulasan:

nad berkata...

Meh kasi alamat awak dulu
Tgk kat blog sbb apa :)

BERT berkata...

wah dapat buku best! tahniah!

mala berkata...

seronoknya .. tahniah

Nieyla Nadia berkata...

Syukur Alhamdulillah....kadang2 bler berblog nie...x semesti nyer kite nak menaip aje kan...hihihi~ enjoy..leh masuk contest2...hihi~

CtAyue berkata...

tahniah.. wah menang buku yg sgt bagus tu.. nt review lah ape menarik dlm buku tu..blh gk mencari satu nt nk tambah ilmu dlm didik anak2 ni..hehe.. :)

emma berkata...

tahniah :-)

Unknown berkata...

wah tahniah dapat hadiah..buku best lak tuu..

Fiza Rahman berkata...

Tahniah. Murah rezeki ☺☺

Unknown berkata...

wahhh..tahniah..
nasib baik ddk jauh sikit kalau seblah rmh, sah2 ngengkang ucu dtg pinjam...

Tie HT berkata...

alhamdulillah, tahniah masya..buku yang bagus :)

Unknown berkata...

Tahniah~

JaSSNaNi berkata...

tahniah.. :D

dear anies berkata...

TAHNIAH!

Unknown berkata...

Tahniah! ;)

Nora Karim berkata...

buku on da way... ^_^ tahniah yea... thanks join :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...