♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 15 Mei 2015

Home » , , , , , , » Minggu Akhir Cerita Hati Perempuan

Minggu Akhir Cerita Hati Perempuan




Meroyan sekejap layan akasia baru² ni 'Hati Perempuan', bahana kalau terjebak dan tertengok episod pertama hahahahaha ... mujur dah habis .... aku rasa memang aku dah jarang nak tengok slot akasia ni .. kosa balik kerja nak berebut remote tv dengan anak muahahahaha .... sebab balik salunya gigih masak kat dapur tak pun kemas rumah .. kalau pagi dah masak.



Aku tak tahu kenapa orang 'haters' sangat dengan cita ni .. benci kemahin dengan yuhanis .. kengkononnya keras kepala ... dah korang tak suka .. dah kenapa tengok jugak video² kat ig orang lain upload dah tu komen .. aku yang baca pulak sentap sebagai perempuan muahahahaha .... gelihati pun ada kadang² dengan orang² macam ni .. dah tak suka .. boleh lagi nak tengok dan kondem orang.



Pada aku ceitanya okeyy je daripada sudut positif kehidupan dalam rumah tangga, gaduh baik .. itu lumrah .. janganlah yanggg negatif je korang nampak kalau rasa melawan somi melampau tahap gitu tak payahlah ikut .. tak yah nak emo sangat bilaaa tengok ... tapi ramai kata baca novel lagi best ... mana pulak nak beli ni ... banyak scene potong dalam tv tu .... babak akhir tu pun lain .. kalau tak silap budak² tu berebutkan basikal main kat laman ... tapi dalam tv berebut tab pulak. 





Belanja sekeping gambar tuan tanah letak pict dia orang yang sweeett muiiitt kat pc muahahahaha ..... ala.. bagilah can, bukan salu pun masya meroyan layan cerita kan .... 





Bahana terjebak cerita ni .. twiter yang berzaman tak bukak tu pun aku bukak, paling haru sebelum tidur layan ig video² dia orang dalam cerita ni hahahahaha .... sukalah tengok ku ril dengan yuhanis .. pandai dia orang bawak watak ... tak perlu nak ober sangat pegang² scene romantik .. tapi dari pandang mata dan senyuman yuhanis pun dan buat aku senyum depan tv muahahahaha .... (^____^)v itulah salah satu sebabnya bolehhh layan sebab tak ober, tu pun orang nak kondem kata kayu LOL sangat pfttttttt ...... 


Oklah cite pun dah habis, patutnya publish entry lain.. saja nak publish entry ni dulu hahahaha .... lama menyepi dah tetiba buat entry pasal cerita akasia .... ;p





Bicara Hati : Tak perlu nak heboh sana sini kata takmoo berlakon berpegangan tangan, tapi .... ada scene paksa buat.. buat jugak ntah pape ntahhhh eh².. masya koooo sentap orang yang baca entry ni.










6 ulasan:

ieza ashaari berkata...

Hahaha. Lega dah hbs cite ni. Tak best! Hihi. Saja sakat.

Nad MamaZN berkata...

kite tgk sbb suka ku ril je hehehe

Puan Kutu berkata...

hai lama tak update tetiba hati perempuan kan,hehe..

entah ramai sgt haters citer ni.,sy tgok jugak.kadang menyampah gak yuhanis tu emo tak bertempat..pastu asik pegang perut ja macam tak real langsung pregnant..tp takdelah benci citer ni.tgok jugak.haha

Malinda berkata...

akak tak tengok siri ni tapi selalu baca status2 kat fb yg dok meroyan tentang yunalis tu....kikiki...bukan tak suka tengok cuma takut terjebak susah nak tinggal....hehehe

Ida Puanstoberi berkata...

oh. mmg peminat tegar rupanya. Hihiw.
Nape eh akak tak folo citer tu? oo.. sbb byk sgt dah kot citer adaptasi novel.. bosang dah

::EIDA:: berkata...

ida memula follow citer ni tapi lepas pertengahan cerita si pempuan tu dah melalut okbai tutup TV hahahahahhaa.. so tak tahu ape ending semua segala. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...