♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 14 Julai 2015

Home » , , , , , , , , » UCAPAN DIGITAL : TANDA HINGGATAN SENTIASA DI HATI

UCAPAN DIGITAL : TANDA HINGGATAN SENTIASA DI HATI





Ni tema tahun lepas, ada jugak rupanya gambar family dalam kamera lupe da.. sekali nak delete gambar² baru perasan ada rupanya.. yang takda kat handphone.



Assalamualaikum .... (^___^)v


Selamat hari raya daripada kami sekeluarga .. masya mohon ampun dan maaf andai ada terkasar sepanjang penulisan di blog, haih lamanya masya menyepi kan... sorry semua.. sejak akhir² ni tahap kesibukkan membataskan untuk menulis .. tapi untuk kerumah korang masih ada kesempatan.. hamboi kemahin meriah rumah masing² yer.. sana sini gambar iffar, sana sini sakan buat kuih raya .. saya sini sibuk dahhh buat persiapan raya.

Persiapan raya kami biasa² sahaja, yang luar biasanya pun ada jugak hikhikhik .. ada deko baru kat ruang tamu.. dah ada dapur baru (wallah tu semangat nak masak tu jemput korang, padahal dapur dah lama tak berasap) jemputlah datang rumah .. insyaallah raya tahun ni akan buat open house kecil²an nanti kita hallo² yer.. (bajet ko retis ke masya nak jemput kat blog) muahahahaha .. kang reramai datang pitam pulak tak terlayan.

Alhamdulillah sambutan tahun ni meriah sebab ada ahli baru, anak buah baru .. anak adik saya ... persiapan untuk amir pun dah lengkap .. top up mana yang kurang jer.. tema raya biasalah pilihan amir, kita orang ni ikut je ... tapi tak beli² pun baju ibu dan ayah lagi muahahahaha ... pasrahlah kot tetiba warna lain anak beranak, pelangi gitu.


Sekali lagi masya ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin buat pembaca setia blog masya (cam poyo jer... macamlah ada pembaca ramai sangatkan ;p) hati² balik ke kampung .. semoga semuanya di permudahkan .... 





Bicara Hati : Nak mengarang pengalaman amir berpuasa pun tak sempat ... huhuhuhu ... jangan terperanjat pulak kot ada entry ramadhan dah lepas 1 syawal muahahaha ... (^___^)'





9 ulasan:

Malinda berkata...

bestnye beraya dengan dapo baru....selamat hari raya maaf zahir dan batin

Fiza Rahman berkata...

Selamat Hari raya Yana & family.

Ida Puanstoberi berkata...

selamat hari raya Yana :D

LYAfrina berkata...

samalah juga dgn lya..mohon ampun maaf andai ada komen2 dr lya y mguris hati scara x sedar..

Salam Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin

Mama Idlan Irsyad berkata...

selamat hari raya

Sweetmama berkata...

selamat hari raya yana, maaf zahir & batin.

Sama la k.eija pun lama dh menyepi nak melawat ke blog kawan2 pun x sempat, ni baru berkesempatan..

eita berkata...

selamat hari raya..maaf zahir dan batin....

walaupun agak lewat nak ucap

lieyalatif berkata...

wahh masya...dapur baru..sure seronok kan...naik mood nak masak2 kan heheeheheh...

alhamdulillah...meriah sambutan tahun ni yeak.... ade baby baru tu syiok....asek kene kelek ajek laa budak tu yeak heheeheh....

takpe2, blog kan tempat kenangan kite...so citer basi pun sumbat jek masya....jd kenangan utk kite nanti2 tuh....

QasehnyaRania berkata...

selamat hari raya
maaf zahir batin

waduh lamanya menyepi kan diri..

semoga sentiasa sihat hendakNya di sana..

cepat cari mood karang.. hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...