♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 15 September 2015

Home » , , , , , » Beralih Bulan Dah .....

Beralih Bulan Dah .....



Beralih bulan dah masya oittt dari syawal ke zulhijjah.... bersawang blog dibuatnya .. huwarrrgggghhhhhh tak tahulah nak nangis ke .. nak senyum kelat ke .. nak berkerut dahi ni ... tetiba cpu buat hal kat opis .... teruslah blog pun menyepi ... di tambah² selama sebulan ni kena buat kerja kat pejabat orang lain ... lagi haru ... iye buat kerja di pejabat orang lain .. amboi dah macam nak pindah pergi pejabat lain pulak kekdahnya..... bertabahlah hati .. cabaran bila kena pergi opis orang ni walaupun disediakan tempat tapi rasa macam tak seronoklah kan .... (^______^)' rasa macam tak best.




Sepanjang tak bukak blog beberapa minggu tu ... rasa macam kelautlah jugak ko.. datang kerja tak boleh bukak komputerkan, ke cam haru gitu ... serba tak kena di buatnya... kalau dah bukak blog tak boleh .. buat kerja nak menaip surat pun tak bolehkan .. jadinya masa ni lah sibuk buat 5s Muahahaha... ;p

Korang rindu tak ??? lama tak update ni .. ke korang tak rasa apepun.. huargghhh lagi nak nangis guling² .. ceh .. cam hape je kan.. ko bajet ko retis ke masya ada yang nak rindu² ni... drama sangat hokey.

oittt aku rasa mukadimah aku dah meleret ni ... sebenarnya nak cerita beralih bulan dah masuk zuhijjah kot, last entry pasal syawal .. hahahaha .. ni dah nak masuk raya haji kooo .. tok sahlah cerita pasal raya lagi dah basi... macam² berlaku sejak akhir² ni kan ... lagi² bila dikejutkan dengan kren jatuh / tumbang .. ramai jemaah malaysia cedera .. ada jugak yang meninggaldunia.. harap keluarga mereka tabah hadapi semua ini ... berat kita mendengar perkabaran ni .. berat lagi sayu hati family yang menghadapi. Aku rasa banyak² video paling meremang bila tengok video masa kilat² sebelum kren tumbang ada kuda terbang tu.. ya allah meremang bulu roma dibuatnya. Dengan malaysia tengah jerebu macam ni .. dengan jepun tetiba banjir ... rasa takutt sangat tetiba hati rasa kerdil .. allahuakbar.

Ada yang puasa ke hari ni.. selamat berpuasa hingga 9 zuhijjah, hari wukuf di arafah .. moga allah makbulkan doa semua ... pada hari dan bulan yang baik ni insyaallah ... Amin ....

Okk bye .. nanti sambung story mori lagi ... cpu dah okey ... nak buat kerja .. banyak surat² tetangguh ni .. sudahlah hilang semua format dalam komputer .. tak memasal kena cari balik data² yang hilang .. huhuhuhuhu .....





Bicara Hati : Esok cuti yeah .... bolehlah relaks² kat rumah, jerebu elok dok rumah je.. kurangkan aktiviti luar .. 








7 ulasan:

Khai♥Rin : anies berkata...

mcm2 ya ;-)

Puan Kutu berkata...

Tu la datan ni nak sapu sawang.hahaha..bertabahlah yana oii..nk buat cmna..pejabat orang pun..kerja mesti diteruskan

LYAfrina berkata...

huhu..bertabahlah..dugaan belaka tu..
sama la dgn lya, bru je update ni.. sebulan jgk kot myepi...

btw,
salam aidiladha

Nafira usof berkata...

Salam Aidiladha..

Zura pon baru terhegeh2 nak update blog balik.
rindu jugak nak berblog. tapi mood takde.
nih baru nak balik ke darat semula. hehehehe

QasehnyaRania berkata...

la pulak..
tak pa la nak buat guana kan.
hope sihat walafiat hendakNya..

akak pon salah sorng yg sy rindu tp x tulsu nama plak. hihihi ..
ni dh naik sawang balik ni.. cepat, kang lagi byk ni. hihihi

Nora Karim berkata...

ok ni pelik... kenapa kena buat kerja dekat pejabat org lain masya? kompius... hehehe

::EIDA:: berkata...

rasalahh. mana akak ni lamaaa xupdate hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...