♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 20 November 2015

Home » , , » "8th Anniversary GiveAway!".

"8th Anniversary GiveAway!".



Mihmihmihmih ... rindu kt eh cik sue .... memang banyak benda nak cite kat blog tapi kekangan masa sangat² sekarang nak menaip entry aduhhhh camnelah nak buat tu ....

Tapi sebagai tanda sokongan dan nak jugak kulit gebu cam cik sue.. saya join giveaway ni .... happy anniversary awakkk.. moga kekal hingga jannah .. Amin ... (^____^)v








Giveaway ini akan berlangsung daripada 20.11.2015 hingga 25.11.2015 11:59 malam.







16 ulasan:

Yana Libra berkata...

sy pun join...good luck! :)

The Reluctant Shopper berkata...

All the best - semoga berjaya! :D Kami pun akan ada Giveaway x lama lg, jom la join...

Ms. Kejupenyet berkata...

semoga berjaya
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/8th-anniversary-giveaway.html

Ahlam Miera Shafie berkata...

Gud luck.. jejalan dr GA yg sama..
http://ahlamsjourney.blogspot.my/2015/11/8th-anniversary-giveaway.html

Puan Kutu berkata...

gud luck..tak sempat lg nk menjengah ciksue..kejap lg pi terjah

Along Misuari berkata...

BW daripada GA yang sama

Good Luck....

BW dari 8th Anniversary GiveAway!

Follow blog AlongMisuari

Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lambat Pancut)


Terima Kasih
AlongMisuari

Nafira usof berkata...

Good luck~

MizzTina berkata...

all de best sis..

The Kehalusan Kelembutan berkata...

salam singgah dari GA sama semoga ada rezeki ^^

QasehnyaRania berkata...

terima kasih
good luck

wan zaleha berkata...

Salaam singgah BW :)

Jemput singgah di teratak wanza :)

http://wzalehawismail.blogspot.my/

::EIDA:: berkata...

gudluck akak! hehe

QasehnyaRania berkata...

alahai kakak. ke mana kamu ?
rindunya.. sihat ke ?

Salina@IbuAqil berkata...

Masya.. Rindu awak rindu awak rindu awak..
Hihihihi!
Good luck dear..

LYAfrina berkata...

hihi.//bru tau psl GA ni.. pnyalah lma x bw

Hafizah berkata...

Ank sye dah umr 5/6 tahun,tak pnh dpt vaucher jom shopping.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...