♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 30 Disember 2015

Home » , , , , , , » Prestasi Merosot Tahun 2015

Prestasi Merosot Tahun 2015



Aku tak tahulah apa punca utamanya blog ni makin merudum ... mungkin salah satunya sebab faktor waktu sekarang dengan kekangan kerja jadinya rehat memang takda masa nak menjengah kengkawan punya blog.. asal rehat mata ni kuyu je mau tidur ...  kadang baca sekali lalu jer.. tak sempat nak komen .... lagi² sejak cpu masuk hospital hari tu.. segala format² data ... semua hilang ... memang mood menulis blog pun terus hilang.

Aku rasa entry paling sadis tahun bila tak cecah 50 entry pun sepanjang setahun ni ooooiiiiii memang haru betul ni, yang ini pun entry pertama bulan disember 2015.







Dan rasa bersalah lebih² bila mood kelaut nak menulis cpuv blog datang mencurah².. ya allah rezeki apakah ini?? nampaknya kena gigihlah aku menulis blog lagi .. sebab cpuv yang datang ni macam satu penghargaan dan pemberi semangat jugak ... rasa macam bersalah pulak bila ada iklan datang ke blog kita tapi kita tak buat entry baru .... memang syilling² jerlah hasilnya kan .... sebab takda entry baru .. harapkan entry popular je lah orang dok google datang jenguk blog.







Sepanjang tahun ni jugaklah paling banyak aku cash out, 4 kali tu hahahaha .. kiranya satu pencapaian baik jugaklah buat diri ni pada tak sempat nak mengarang entry baru .. tapi masih ada cpuv ..... walaupun tak sempat buat entry baru .. tapi sempat jer cash out nuffnang hahahaha ... asal dah boleh cecah nak cash out .. amaun takdalah riban² pun ... sebab aku memang kategori tangan gatal sikit .. cepat je nak cash out .. takdanya nak tunggu lama. hahahaha ..... 





Akhir sekali terima kasih sangat² pada kawan² yang bertanya kabar .. ada jugaklah yang aku dah terpublishkan .. sepanjang aku jarang ada entry baru ni .. sorry sangat² kalau korang lalu lalang dok masih entry lama .. takda perkembangan baru. Sebenarnya aku banyak update kat ig je sekarang .. tu yang bila nak mengarang entry amik masa sikit mihmihmih .... (^____^)v Terima Kasih sekali lagi yer ...









Bicara Hati : Selamat Tahun Baru, moga tahun 2016 memberi sinar yang lebih baik berbanding tahun² sebelumnya ... Insyaallah ....

























8 ulasan:

LYAfrina berkata...

SAMA la dgn lya pon merudum jgk thn ni..
maybe bila ank dh mula sekolah ni, kt makin sibuk,.. dgn urusan kerja,,urusan rmh..nk ajr anak lgi.. hrp2 thn 2016, smakin rjin menulis..atleast seminggu 1 n3.. haha...

apa2 pon slamat mghadapi thn 2016..smoga semuanya dipermudahkan..amin

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah manyak tu..
masyuk.. masyuk. aamiin

cepat buat come back esok lusa dh nk msk tahun baru.. geng kaki bw semua dah makin menyepikan diri..
apa pon smeoga dihat dan berbahagia sokmo.aamiin :)

Rizziela berkata...

Hujung2 tahun ni.. masing2 sibuk

Puan Kutu berkata...

itulah merosot betul jumlah entry..nasib ada follow di IG jadi ambik tahu juga perkembangan yana n amir.hehe..

ztie berkata...

Saya punya nuffnang sekarang mcm ada prob. tak appear terus dalam blog. sedeh lah jugak ni. huhu... takpe. mana tau rejeki sis kat 2016 lebih byk update nanti haha

Salina@IbuAqil berkata...

Ahahahahaha
Rindu awak masya..
Kite pn nak ucap terima kasih dkt awak..
Suri marathon semua entry kite..
Kite pn sama mood berblog berundum truk..
Nuffnang pn dh berpatah arang x bg iklan apa2 lg dh dkt sethn..
Tp x per yg plg kita risau kawan2 blog..
Kot ada yg dh lupakan kita blog kita pn deme remove..
Hah! Yg tu sedih.. ;)

lieyalatif berkata...

selamat tahun baru 2016 masya...moga tahun 2016 memberi 1001 keberkatan dan rahmat pada kite sekeluarga.....amin

ujie othman berkata...

akak pun..thn 2015 ni plg malas nak menulis.

tapi okla..awak malas2 pun boleh cash out nuff. kan best tu..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...