♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 9 Februari 2015

Home » , , , , , , » Pembakar Semagat : Tiada Istilah Monday Blues .....

Pembakar Semagat : Tiada Istilah Monday Blues .....


Permulaan yang baru untuk hari isnin ... yups.. februari dah masuk minggu kedua .. jadi tak payahlah nak gosok² mata tu sangat .. macam tak percaya .. masa sekarang memang sangat² cepat berlalunya .... ibarat harga emas yang jauh meningkat naik ... tak pernahnya turun eh² tetiba pulak cite emas kuikuikuikui ...




Selamat pagi semua.. kata² ini sangatlah mendalam maksudnya kan .... aku memang suka kata² semangat ... kalau kat wall fb tu memang suka post kata² semangat dah jarang update status ... tu pun memang dah tak berapa nak aktif .. tapi tetap bukak fb tu.. sayang nak tutup.. kena jugak ikut perkembangan rakan² kan .... jujurnya kata² ini tak ku tujukan pada sesapa pun.. tapi percayalah ... bila seseorang tu tinggi kedudukkannya tapi masih punya adab merendah diri .. pastinya disukai ramai .... apatah lagi jika kedudukan itu di perolehi daripada usahanya sendiri dari bawah.






Dan bila kita ikhlas dalam sesuatu yang kita usahakan pasti akan berjaya, percaya, usaha, redha dan tawakal ... pastinya kejayaan itu akan jadi sangggggaaatttt indah (^______^)v insyaallah aminnnn .... Allah janji bila kita usaha ... dia akan beri bila waktunya sesuai ... jadi janganlah putus asa ... sebab Allah beri bila tiba waktunya bukan bila kita memang memerlukannya ... kerana sebaik² pemberian adalah semuanya dengan izinnya. 





Bicara Hati : Tahniah zero menang MLM eh² tetibakan .... suka sangat tarian singa tu.. sakit perut gelak ....













8 ulasan:

ujie othman berkata...

elokla suka post kata2 semangat, akak pun tak suka kalau ada yg asik post kata2 stress dan seumpamanya. sbb kita pun ikut stress...

Falsya berkata...

betul tuh masya..kadang kalau kata2 tuh kene ngan ape yg jd dekat kite, terus bertenaga lps baca..hehehe..

Puan Kutu berkata...

Kita sebagai manusia menang perlu pemangkin untik jadi bersemangat dalam hidup!

eima berkata...

nice sharing dear .....

Nieyl berkata...

kat opis baru nie dah xleh nak monday blues dah kak...huhuhu...sbb dah dok kat luar..semua orang nampak..hihihihi

ch@ berkata...

semangat-semangat...

LYAfrina berkata...

betul tu...
semoga hari2 y kita lalui setiap hari sentiasa penuh bsemangat.. bru la enjoy hidup ni kan..

QasehnyaRania berkata...

Allah janji bila kita usaha ... dia akan beri bila waktunya sesuai ... jadi janganlah putus asa ... sebab Allah beri bila tiba waktunya bukan bila kita memang memerlukannya ... kerana sebaik² pemberian adalah semuanya dengan izinnya. 

suka ayat ni...
betul tu..

kan, sy pon suka tgk tarian naga tu..
rezeki dpramg tiga beradik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...