♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 2 Julai 2014

Home » , , , , , » Baru 4 Ramadhan , Dah Mula Mencari Kuih Raya

Baru 4 Ramadhan , Dah Mula Mencari Kuih Raya


Assalamualaikum ..... baru masuk 4 ramadhan hari ni, dah ada yang mula google resepi nak buat biskut .. google resepi biasalah tu .. buatnya belum tentu lagi (masya lerrr tu kikikiki) .... tapi tetiba ada orang google kat mana ada jual dodol sedap??? hah!!! yang ni haru .. camna saya nak nolong ni .. adehhhhhh .. saya sendiri pun tak tau mana yang sedapp.. setakat ni semua tempat yang saya beli okeyy jewwww...... bebtul sedap tak jumpa lagi.





Bicara Hati : Tetiba tab tak hidup daripada petang semalam, pftt apa pun tak bolehlah... ni tengah dok tekan² harap on lah balik.. jangan memacam nak raya ni ... hutang entry banyak lagi ni ... gambar tak sempat transfer lagi... naya .. naya ...





























23 ulasan:

Ida Reen berkata...

hihi..semua sebok carik kuih raya kan.. akak sblm raya dah makan kuih raya. hihihi

Nieyl berkata...

wah!makanan saje di cari nyer ye..dodol.. :)

p/s: jom klik iklan ikea kat blog nieyl :)

Nafira usof berkata...

Zura pon belom start buat kuih raya lagi Masya. ingat nak start hujung minggu nih.. Anis rajin menolong.. ringan sket mamanye.

Saya Disini berkata...

semangt nk rya dh tu

Naemah Umi berkata...

tu bukan pe tu semangat nak rasa tu so prepare resepi awal2 hehehee

aiyokkk...tab pls be nice ye...

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum.. wahh byk carian kuih raya.. heee tak sabar nk prepare raya tahun ni~~~

Sal Bee Yah berkata...

hehe..kak Masya ada jual dodol ke? ;p

qaseh johanna berkata...

jom balik kpg sy...mak kt kpg still wat dodol 2hari sebelum raya..

sedapnya la haaaiii..warisan zmn bzaman..susah dah nak cr org buat dodol skng ni..

Nad MamaZN berkata...

semua pun org nak siapkan awal..baju raya pun dah siap beli, klu bleh kuih raya pun dah siap masuk balang, hehe

n O e s u h a i m i berkata...

hehehe itu bab kuih..klu lagu raya...belum puasa dah pasang...hehehe

fieda berkata...

keyword2 yg tgh hot time ni...

lieyalatif berkata...

hikhikhik...masya petik citer buat kuih raye ni mmg kebetulan sgt...lieya pun pagi2 ni tadi excited gugle resepi biskut samprit dgn biskut suji...plan nak buat kuih tu jek tahun nieh...hope angan2 tak jadi angan2 mat jenin laaa hahahahah

Our Story berkata...

hihihihi.... cari awal2 senang....

Ujie berkata...

kalau nak buat sendiri, mmg dah kena start skrg. Hujung2 nanti lebih elok tumpu ibadah..10mlm terakhir kan..hehee

Falsya berkata...

tetibe mcm nak crk gak la resepi2 masya tuh..hehe

Nora Karim berkata...

hehehe mmg ramai yang dok menggoogle resipi biskut raya la ni... hehehe

::EIDA:: berkata...

biasalah tu kak..... sini siap dah order kuih raya lagi sebelum puasa. HAHHA

Tihara berkata...

dah prepare nak buat kuih raya ye masya :)

QasehnyaRania berkata...

normal lettew goggle dlu..
dh tahu ke nk buat biskut apa tu.mesti buat byk kan..
canaer tab dh oke ke?

Puan Kutu berkata...

kena cari resepi awal yana,nti nak dekat raya boleh terus buat je..resepi dah ada.hehe

Fiza Rahman berkata...

Semangat tu nak buat kuih raya. Saya tak tau lah nak buat ker tak kuih raya thun ni.

- AZIE - berkata...

kat tmpt sy ada jual dodol yg sedap hihihi...sy ni xde nak wat dh..main order je..dh siap order dh pun huhuhuhu

LYAfrina berkata...

hehe.. semangat tu nkbuat kuih raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...