♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 8 Julai 2014

Home » , , , , , , , , , , , » Serba Sederhana Tapi Terasa Kemeriahannya

Serba Sederhana Tapi Terasa Kemeriahannya



Assalamualaikum.... memenuhi permintaan anak bujang yang mahu sambut hari lahir dengan kawan²... gigihlah ibu menyiapkan goodies pada hari jumaat terakhir sebelum ramadhan, jujurnya memang nak buat goodies... tapi ibu ingat tak payahlah potong kek.. sebab amir dah potong kek kat rumahkan masa kenduri kesyukuran hari tu ..

Eh² ada yang ingatkan tajuk entry ni cerita pasal raya ker?? hahahaha .. sorry .. masya tak habis lagi cerita story mori sebelum pose camne nak masuk cerita pose atau persiapan nak raya .. hahahaha .. pasrahlah korang layankan gambar amir potong kek kat tabika ni .. kecik jer pun kek, bukan bajet tapi itulah kek pilihan amir grrrrrrr .. punya banyak pilihan kek, punya besar² kek yang ada kat kedai kek jusco tu.. kek coklat yang kecik ni jugak yang dia anak .. dengan alasan tak pernah makan .. dengan alasan tambahan tak pernah makan pau lapis warna pink macam atas kek tu... (itu buka pau lapis sayang .. itu macaron namanya) huhuhuhuhu ...;p




Berjemaahlah cikgu menyuap kat anak² murid hari tu bergilir².. sebab kek kecik tak boleh nak bahagi²kan kat pingan ... jadinya sesi suap menyuap bagus jugak jimat sikit pingan kan.







Sedikit goodies untuk kawan² amir, roti krim gardenia, air dan fm quilling yang ciut miut gambar cup cake.







inilah fm quilling tu hihihihihi .... lama dah ibu tempah memang khas untuk goodies amir ... mujurlah cha nak buatkan.. kalau tak naya jugak .. mak nak cari kan ...





Oklah itu je lah serba sederhana sambutan kat tabika.. tapi memang meriah cikgu siap wassup gambar² ni .. ibu tak pergi tadika pun... sebab jumaat tu ibu kerja ... takpa ibu takda pun amir happykan .. janji ibu dah tunaikan permintaan amir. Alhamdulillah dipermudahkan.. tahun depan jangan kata nak potong kek dengan kawan sekolah pulak.. kosalah ibu nak buat kat sekolah yer... kita sambut kita² 3 beranak sudah kat rumah.





Bicara Hati : Ibu dulu tak merasa pun potong kek macam ni dengan kengkawan huhuhuhu ... :(









17 ulasan:

Lynn Hamzah berkata...

anak-anak sekarang memang bertuah...setiap kali birthday mesti dapat potong kek...

lia berkata...

kek 2 mmg nmpk osem, patot la Amir beriya nak kek tu ;)

msredcheesecake berkata...

rajin buat bday anak...hb amir

Nad MamaZN berkata...

kita ni seboleh-boleh nal gembirakan anak2..
time kita dulu tak terasa pun nak celebrate bday camni kan.. aci dan mana2 je..dapat celebrate ngan famili pun jadik la..takde nak wat party bagai hehe

MizzTina berkata...

fm tu cntik la..

PetakBunga berkata...

seronok smbut dgn cikgu2.. kwan2 semua kan..

Sal Bee Yah berkata...

amir dengan batman memang tak boleh berpisah ye..hehe

♥ ROS ♥ berkata...

Kdg2 yg simple tu yg meriah kan.. :)

Ibu Lala berkata...

Alo lo comey comey sume tu.

mamaarifakeem berkata...

Untung anak2 skrg kan, potong kek dgn kwn kt tadika... hiii... jnji depa happy, tp thun depan dh masuk darjah 1, tak dpt la.... :-)

Nieyl berkata...

happy birthday amir..semoga menjadi anak yg soleh...Aminnn

::EIDA:: berkata...

suka lewteww amir. heehhehhe.... eh FM tu cantik la.....

Nafira usof berkata...

anak happy.. kita pon happy kan~
kat tadika ok lagi nak celebrate birthday nih.. kalo dh sekolah susah sket lah.

Aty_Fared berkata...

sambut gak lah walaupon kate sederhana.. saya ni lagi kejam.. wish jer..hahaha

LYAfrina berkata...

besederhana itu lebih baik kan..

QasehnyaRania berkata...

syiokknya.

saya dduk tadika pon x larat nak makn.. ramai mak mak bersemnagat nak buat sambutan utk anak2.. anak2 pon sronok je. bila kawan kawn reramai nyanyi lagu hapy besday..

IntaNBerliaN berkata...

seronok amir ibu tunaikan kek permintaan dia ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...