♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 25 Julai 2014

Home » , , , , , » Pemenang Giveaway Buku Resepi Roti

Pemenang Giveaway Buku Resepi Roti

Maaf² maaf² itulah ayat pertama yang nak diucapkan ... atas kelewatan yang tidak sengajakan mengumumkan pemenang, oleh kerana masalah² yang tak dapat di elakkan... alhamdulillah tab berjaya jugak hidup .. kalau tak .. memang nayalah tak boleh nak umum pemenang, sebab takda kamera nak amik gambar .. sebab dah print screen siapa link yang paling banyak untuk giveaway hari tu.
Atas kerjasama amir cepat² suruh dia buat cabutan tau .. terus snap gambar minggu lepas, patutnya entry ni dah boleh publish hari jumaat .. tapi jumaat tu kelang kelibut lupa pulak nak autopublish entry ni ... maaf sangat² buat korang tertunggu².... kalau boleh memang nak cepat umum dan nak cepat pos sebab takut nak raya ni pos kang tak sampai pulak .. lagi naya.


Dah gulung siap².. senang si bujang nak amik hihihihi .. gigih tau pepagi saya suruh amir buat cabutan ...







Tara ... inilah pemenang bagi buku resepi roti jemariasmara.blogspot.com ... harap² cepat²lah melaporkan diri emailkan alamat kat saya .. 





Bagi 2 hadiah tambahan fm quilling pulak nama yang terpilih adalah seperti dibawah ... pemenang yang pertama ialah orang pertama menyertai giveaway ni ... memang laju betul dia join tau hihihihi .. semangat² suka saya .... 



Tahniah buat noesuhaimi ... siap buat entry lagi ... oleh kerana awak dah jadi pemenang pertama yang menyertai .. jadi saya bagi orang lain untuk hadiah link terbanyak .. sebab link awak pun antara yang terbanyak jugak .... hadiah kan sama.. 




Pemenang bagi link terbanyak adna2029.blogspot.com ......


Oleh kerana semua pemenang dah saya umumkan.. cepat² emailkan alamat korang di nowzyana@yahoo.com dengan tajuk 'pemenang giveaway masya' itu jer pun dah cukup ... 


Entry ni melekat sehingga semua pemenang melaporkan diri.. tapi kalau lambat sangat tak laporkan diri saya buat cabutan baru hihihihi .. entry baru scroll bawah yer..








15 ulasan:

Khai♥Rin : anies berkata...

TAHNIAH!!

Nafira usof berkata...

Tahniah buat semua pemenang~

Zefa NorAsmara berkata...

Alhamdulillah.. Terima kasih penganjur ;-)

Tihara berkata...

tahniah untuk pemenang :)

IntaNBerliaN berkata...

tahniah utk pemenang..

BUNDA a.k.a KN berkata...

Tahniah kepada pemenang..

Kakzakie berkata...

Tahniah buat mereka. Apasal kakak tak tahu eh hihi...

QasehnyaRania berkata...

tahniah buat kesemuanya
salam nuzul alquran :)

Myra Jay berkata...

Tahniah pada pemenang ;)

lieyalatif berkata...

tahniah buat pemenang.... hepi dieorg dpt hadiah di bulan ramadhan nieh...moga murah rezeki masya buat giveaway nie...ye laa tangan yg memberi lebih baik dari yg menerima heheeheheh

- AZIE - berkata...

owhh...kenapa sy terlepas ga ni sob..sob...sob

LYAfrina berkata...

tahniah buat pemenang

Nafira usof berkata...

sunyi jer... hehehe
mode raya dah ON eh?

ros_reeza berkata...

tahniah buat pemenang :)

Sweetmama berkata...

Tahniah kepada pemenang,
k.eija x sempat joint pun, sorry dh lama x bw kat blog kawan2, ni baru nak start bw semula..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...