♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 25 November 2014

Home » , , , , » Tepu : Pepatung Masuk Opis

Tepu : Pepatung Masuk Opis



Tu dia .... lama kemain tak up entry baru bizi katanya .. kehulu kehilir je lah pergi bertandang rumah orang, rumah sendiri orang bertandang .. dok lahhh tengok entry lama kuikuikuikui .. jangan marah .... terima kasih pada yang meneka kami ke legoland .. betullah tu sebab saya update kat ig.

Tepu pulak rasanya nak mengarang entry yang dah tertunda² ni .. pasrah je lah ye .. kang kot tetiba ada publish entry sebelum puasa pun ada hahahaha (^___^)' kalau malas update blog memang saya update kat ig jer ... yana ibuamir meh follow meh (perghhhh cam retis je poyonya mat gebu dengan abg ben pun dah follow tau)



Sebagai melepaskan rindu kawan² dekat tuan tanah kedaung (ada yang rindu ker.. ) meh layan sekeping gambar terbaru tuan tanah kedaung yang makin gebus gebasss ni kuikuikui bersama pepatung kat bahu .. kemahin lagikan tajuk entry pepatung masuk opis .. kerongsang je pun.... ;p propa sangat ko kan masya ....





Bicara Hati : Cuti Sekolah dah mula .. tapi kami sekeluarga memasing tak cuti kemana pun ibu kerja, ayah bizi buat jadual sekolah untuk tahun depan .. amir dah mula kelas celik jawi ermmmm ...











11 ulasan:

Nur Inani berkata...

amboii .. busy betul sis ni.. hihi :)

aryan azra berkata...

ingatkan pepatung apa masuk ofis tadi..keronsang ruoanya hehehe

Falsya berkata...

Dh pollow ig..hehehe..

Nafira usof berkata...

hehehehe.. ingatkan pepatung betol.. hehehe

Zura paling jatuh cinta kalo kerongsang bentuk rama2..hehehe

LYAfrina berkata...

Pepatung hinggap di bahu..

Lya pom sama... x jalan kemana-mana jugak.. lya n fain kje.. sini plok hujan je..

lieyalatif berkata...

hihihi lieya pun ni masya dah diambang2 malas nak update blog nieh...halal lah update seminggu sekali kakaakakak

comel...mane ade gebus...berseri2 lieya tgk... pepatung tu comel jek...berseri2 dibahu mu....auwwww...

Fiza Rahman berkata...

Ingatkan pepatung betul lah...ciss...☺☺

Julia Johari berkata...

eh eh cantik yer kerongsang pepatung...so cuteeeeeeee sula la brooch yg unik...nampak lain dari yg lain tau masya

Puan Kutu berkata...

sy yg tak berapa nak busy ni pun malas update apa kes.hehe..

Nora Karim berkata...

hahaahhah ingatkan pepatung betul yang masuk opis... tertipu ai! :p

QasehnyaRania berkata...

hahaha.ini mmg nak kena ngalah kiah propa dah. ;)
ingt patung apa daaa. nsb dh nengok kt ig..
cepatan update entry MAHA pulak ye..

sy pon bercinta nk update pengalaman berpantang.. gambo dh upload tp punyalah malas nk mengarang.. kenangan katanya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...