♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 23 Januari 2015

Home » , , , , , , , » Doakan Saya

Doakan Saya




Allahuakbar pepagi masya dah buat tajuk entry suspenkan ..... sebenarnya hari ni rasa nak sujud syukur berkali² .... hari yang sangat² istimewa buat saya .. sebab tu lah saya mohon kawan² yang baca blog ni doakan saya ..... janganlah pikir yang bukan² pagi² jumaat ni.


Sebab apa doakan saya sebab hari ni adalah ulangtahun kelahiran saya yang ke-32 tahun, dah jangan korang nak kata muka ni muda ... berat pun dah cecah 5 angka .. tak jumpa nombor 4 dah sekarang ni huhuhu .... bertambahnya umur ni saya harap moga sentiasa di berikan kesihatan yang baik, bersyukur dengan apa yang saya miliki, moga sentiasa dimurahkan rezeki ..... Aminn .. Aminn ....






Meh belanja sekeping gambar ulang tayang kuikuikui .. terima kasih mak lahirkan saya di dunia ni .. saya syukur sangat atas nikmat ni.. sekarang saya pulak berpeluang jadi mak ... alhamdulillah nikmat yang tak semua orang perolehi ... barulah tahu jerih perihnya menjadi ibu dan mendidik anak serta isteri kan ....







Semoga hidup ini lebih diberkati dan warna warni ... macam gambar cup cake ni hihihihi .. biasalah dalam kemanisan pastinya ada jugak yang pahit .. itu lumrah dalam kehidupan ... sebab daripada situlah mematangkan diri kita.


Doakan saya yer .... Terima Kasih Semua ..... 



Bicara Hati : Hubby tanya nak hadiah apa .. bajet dah ada ni .. tetiba blurr pulak .. bagi idea plssss  .....


15 ulasan:

QasehnyaRania berkata...

aamiin
alhamdulillah...

happy besday akak :)

Kakzakie berkata...

Alhamdulillah... syukur masih dipanjangkah usia.

Selamat ulangtahun dari kakak.

Suliana berkata...

slmt hari lahir. smga pnjg umur murah rezeki sihat selalu :-)

Falsya berkata...

Happy birthday masya..semoga pjg umur murah rezeki..amin..

Nad MamaZN berkata...

alhamdulillah..
hepi besday! :)

Fiza Rahman berkata...

Happy born day yana.

MizzTina berkata...

selamat hari lahir..moga sentiasa di dalam lindungan-Nya.. xnmpk 32 ponnnn..tipu ye.. mcm bru 23..

Ann Ishak berkata...

selamat hari lahir, semoga dimurahkan rezeki, panjangkan umur, dikurniakan keluarga yang bahagia ceria sentiasa, dihindarkan dari segala musibah.

Ida Puanstoberi berkata...

Happy bufday Yana.. baik..akak doakan Yana sentiasa murah rezeki dan berbahagia di samping keluarga tersayang hingga akhir hayat.

Err.. berat dah 5 angka ke angka 5?? hikhik.. akak pun dah masuk angka 5 ni. pitam nak kembali ke angka 4.. (*_*)

Ibu Lala berkata...

Selamat hari lahir. Moga hidup diberkati dan dilindungi Ilahi.

Ibu Lala berkata...

Kata kat husben cek nak hadiah iphone 6. Tidak pun gelang emas.

LYAfrina berkata...

alhamdulillah..
kena pgil kak la ni..
tua 2 tahun.. huhu...

selamat hari lahir buat k.masya...semoga trs diberikan kesihatan y baik2 n dipermudahkan sgala urusan duniakhirat,,amin

Puan Kutu berkata...

Selamat hari lahir yana..alahai org dah offer hadiah tu jangan la buat2 blur.mintak hadiah honeymoon.mai belah utara bley kita jumpa. Hehe

IbuNoey berkata...

happy belated birthday,kak masya..

hehe..IbuNoey sekarang pun berat angka 5 jer..rindu nak dapat angka 4 semula.

Maria Firdz berkata...

selamat hari lahir ya... moga sntiasa diberkti Ilahhi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...