♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 5 Februari 2014

Home » , , , , , , » Kasut Pertama Warna Mustard

Kasut Pertama Warna Mustard



Poyonya masya kasut nak tayang kat blog kohkohkohkoh ..... pedulikkk nak tayang jugak, padahal 2 bulan lepas baru beli kasut/ sandal ... ni dah beli lagi .. memang cari naya namanya menambah koleksi.

Kedai kasut betty blue ni baru bukak dekat dengan opis saya, memula tu .. memulalah yer.. kunun² temankan kawan nak membeli kasut hahahaha .. sudahnya terjebakkk nampak kasut mustad ni ... terbeli...... ampun² ampun hubby langgar pantang, isteri awak ni nafsu luar biasa sikit bab shopping hihihihihi ...;p




Seyes cantik (perasan) dah berkenankan mestilah cantik .. siap ada riben mengalahkan kanak² riang hahaahha ... Suke wana dia sebab tak pernah ada koleksi warna macam ni .. warna kuning ala² ke coklat gitu.



Satu²nya kasut warna mustard yang saya pernah ada, beli lain daripada yang lain.. selalu beli hitam atau coklat .. pernah sekali beli putih nak kelainan kununnya .. dah hubby kata macam kasut pengantun huk.. huk.. huk...

Korang suka pakai kasut tak, ke lebih selesa pakai selipar jer ... saya ni ikut mood... tapi sila percaya dah ada kasut ni memang nak pakai kasut jer... bukan takat pergi opis .. pergi kenduri kawin pun pakai kasut ni hihihihihi  >_____<  jimatkan ... orang kata biar menang membeli dan memakai ... kalau selesa kepasar pun boleh pakai .. jenama bukan keutamaan yang penting selesa.

Caya tak kalau saya kata harga kaut ni tak sampai RM 45 hinggit pun, sekali nak bayar siap ada diskaunnnn waaaaaaa ... buntang mata .. syukur² alhamdulillah.. harga kasut ni jadinya tak sampai RM 40 pun dalam 30 lebih sahaja .. oklah tu masih mampu milik. Berbaloi².....




Bicara Hati : Alhamdulillah cpu dah keluar wad .. senanglah bw kengkawan kalau free nanti, tapi sekarang sibuk .. audit nak masuk bulan 3 ni ... jadi moh sambung kerja.


























24 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak masya. lawanya. murah pulak tu. sheila baru guna voucher zalora, dapatlah kasut sporty. pastu terbeli sandal murah dekat kampung. hahaha. kengkonon taknak beli kasut. sekali dah terbeli dua. hahhaa (",)

Unknown berkata...

lawa je... sy pon xder lg caler nih

Miss S berkata...

ain xboleh pkai high heel. beli utk majlis pkai sekali je. lpas tu peram dlm almari.haha..selesa dgn sandal dan flat shoes je. kasut kat atas tu comel dan simple =)

Nieyla Nadia berkata...

cantik warna tuh..nieyl pun ade kasut warna tuh..:)

cahayahidupku.blogspot.my berkata...

Cantiklah Masya... Akak pun berkenan.. nampak simple jer ;)

Fiza Rahman berkata...

Cute kasut tu.

Unknown berkata...

berbaloi lah beli kalo ade diskaun. rugi kalo tak beliiii.. hehehe.

zura belom ade lagi koleksi kasut yang warna ceria2 camtuh. selalu beli kaler coklet jer. hehehe

dear anies berkata...

cantik...mmmm bau kedai la ;-)

Tie HT berkata...

akak suka pakai sandal
kasut masya ni tantik juga :)

puanstoberi berkata...

akak biasa pakai sandal ja..tak reti pakai kasut pulak.. tapi tu lah.. bila sandal, napak kaki..kaki aurat.. jadi.. hurmmm.. :(

eija_sweetmama berkata...

Cantik :)

K.eija pun ikut mood tp selalunya lebih selesa pakai sandle je..

ieza ashaari berkata...

Nice..sesuai utk kbykkn warna bju..jimat..za dh lma sgt2 xbeli kasut or sandal..

Puan Kutu berkata...

amboi tayang kasut baru..best la kedai kasut baru bukak dekat opis,sng nk menyoping kasut..sy suka pakai selipar..dh lama gila kot tak beli kasut.

IntaNBerliaN berkata...

a'aa cute je.. ada riben lagi :-)

emarieys berkata...

cantik...ema pun jenis yg suka kasut yg tak ada tumit tinggi tu

Cik Rose berkata...

cantik juga warna kasut tu..

Cho Zila berkata...

kalerni pun cantik gakkan... kalau dah berkenantu memang membeliler takder maknanyer konon meneman...

iT's All aBout uS berkata...

comel 3x... tapi kasut pakai kat ofis je, klu tak formal prefer sandal, senang nak keja Hadif... hehehhehe

Julia Johari berkata...

Umi Qi tgk pun berkenan gak nih...RM30 je lepas diskaun weeeeeeee fengsann...nakkkkk gak heheh

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam.K.atie pon suka beli kasut kaler hitam & coklat.... sbb matching dgn semua pakaian kita..hehehe

Nora Karim berkata...

cantik warna kasut baru masya tu... saya sejak tak beerja pakai selipar aka sandal... :D

::EIDA:: berkata...

ida suka mustard! heee~ lawa kakkk

QasehnyaRania berkata...

cntik
sy selesa pakai kasut. sbb x suka bila kaki terdedah. hihi.
kalau pakai selipar pon pakai stoking..
rasa x selesa la.. ntah..

LYAfrina berkata...

mmg mustard warna y sgt cantik..my febret colour gak ni.. lya ada shirt & skirt mustard

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...