♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 12 Februari 2014

Home » , , , , » Suprise Kek Ulang Tahun Kelahiran Yang Ke - 31 Tahun

Suprise Kek Ulang Tahun Kelahiran Yang Ke - 31 Tahun



Layan gambar kek eh .. terharu .. tergaru .. tuan tanah dah kekenyangannya macam nak zzzzzzzzzzzzzzzzz jer ni .....

Terima kasih kawan² semua .. nanti ada kelapangan cerita lagi panjang lebar, yang pasti belon itu buatku nampak seperti sweet 17 kohkohkohkoh ..... >____<









15 ulasan:

Miss S berkata...

selamat ulangtahun ke 31..semoga dimurahkan rezeki dan terus success dlm dunia blogging.hehe..

Fiza Rahman berkata...

Best tu dapat surprise.

IntaNBerliaN berkata...

ololooo ceria je kek yana ni.. jarang juumpa kek warna hijau ni... :)

*yana tulis kohkohkohkoh tu kan, terus ingat deqla, sbb biasa deqla yg suka tulis camtu.. hihi

Unknown berkata...

wah cantiknya kek..buat kat opis ke

mamaarifakeemaisy berkata...

Comelnye kek.. haruslah terharu :-)

:: Mrs.SyahNia :: berkata...

waaahhh bestnya dpt kek suprise..
mesti terkedu kan..hihi

anywy slamat ulgthn ke 31 kak ;))

QasehnyaRania berkata...

surprise.
cepat up story k

Tengkubutang berkata...

sape buat kek ni? namapk melazatkan

Falsya berkata...

Cantik sgt kek..comelll..hehe

Unknown berkata...

waaahhh.. kenduri kek lah yer~ :)

Unknown berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

roq berkata...

cambest kek dier. lucky you :

singgah2 la sini pulak :)

Nora Karim berkata...

wah cerianya kek... barakallahufiq masya... Moga sihat walafiat... panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki... amin...

Puan Kutu berkata...

comel keknya..meriah etul dengan warna hijau yg sweet..setiap taun pun besday kek share ye dengan kak kam?tu yg best tu

Unknown berkata...

wahh bestnye dpt surprise kek.. belon2 mcm tu nmpk mcm bebudak jer la..haha.. deqla bln 3 baru masok 13.. ehh silap.. 31..hahahaha.. hepi besday yer yana.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...