♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 16 Ogos 2013

Home » , , , , , » Ikan Sabah Daripada Eida Gedik

Ikan Sabah Daripada Eida Gedik



Ini ikan bukan sebarangan ikan okeyyyyy, jauh tu .. hahaha.. bukan ikan basah, bukan ikan kering jauh sekali ikan pekasam kikikikikiki .... ini cuma hadiah daripada eida sebab saya join GA Anniversary dia awal tahun hari tu .. masa dia pergi Kundasang .. jadi dapatlah hadiah ni .. bekas pensil bentuk ikan daripada sabah .. comel tu.. siap berebut dengan amir dia nak bawak pergi tadika.

Kotak Pensil istimewa daripada Sabah.



Eida ni pun ada busines Coklat Fountain kalau korang berminat nak tempat dengan dia bolehlah pergi kat blog dia : http://chocolatefountainmurah.blogspot.com/
fb : Chocolate Fountain SheLoves Chocolate

Bestnya eida, jangan tak tahu coklat fountain eida ni .. yuna pun pernah rasa tau ... siap possing-possing eida bergambar, jeles tauuuuu huhuhuhuhu .... agak-agaknya kalau yang datang dan yang tempah yana eida nak amik gambar jugak tak possing² macam ni hahahahaha.... poyo ... jauh tu nak order daripada eida, tapi kalau ada kawan² area cheras yang berminat bolehlah hubungi eida.. maklumlah raya ni kan .. ramai yang nak buat open house .. kalau ada coklat menari² .. meleleh macam ni .. mesti budak² sukakan... dan harga murah serta berpatutan apa salahnya kan.. kelainan sikit orang datang kerumah.



Bicara Hati : Dah jarang join GA .. tak sempat huhuhuhu ....










20 ulasan:

Nieyla Nadia berkata...

Singgah pagi..
wah!dapat ikan... :)

eija_sweetmama berkata...

Tahniah yana..

itulah sama lah
k.eija rasa mcm dh tinggal lama join2 GA/Contest skrg ni..

Puan Ida berkata...

salam
ai saya ida
newbies blogger
saya baru je follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

JunAina berkata...

Tahniah2...dapat hadiah mesti suka.

Kakzakie Purvit berkata...

La... kakak ingatkan ikan betul tadi hihi.. Tahniah dari kakak.

AdaM Hawa berkata...

ikan ni tahan lama.. hehehe.. cantik!

Unknown berkata...

comei la ikan tu.. goreng pun sodap tu...hahahahaa...

Falsya berkata...

phewwitttt..eida bg "ikan fresh" dr kundasang..congrats..;D

Unknown berkata...

wah,dapat ikan dari Sabah..hehe..congrats akak..

Puan Kutu berkata...

ingkatkan ikan masin ke perkasam betul la tdi..dasyat noo yuna yg glamer tu pun dh rasa coklat beliau.hehe

Cikrosecute berkata...

singgah petang....wah!! comel kotak pensil ikan tue...

Unknown berkata...

tahniah...akak ingat dapat ikan apa la tadi

☾SHiemaCMa786☾ berkata...

Salam K.Yana.

Cantiknye Beg ikan tu..unik!
tahniah tau :)

Unknown berkata...

wahh kiutnye~
budak2 mesti suka pencil box cam tuh kan~

eita berkata...

tahniah...

rugi sangat takleh nak tengok kotak pensel ikan...net habis limit..xleh nak loading...


mama3heroo berkata...

cutenye kotak pensil tu..x pernah jmpe lg yg macam tu

Fiza Rahman berkata...

Tahniah. Ingatkan ikan betul. Skali bekas pensil daaa ☺☺

LYAfrina berkata...

tahniah..murah rezeki

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak, bestnya hadiah hadiah :)

::EIDA:: berkata...

haa sorry kak.. sib baik akak bagi link ni, kalau tak, sampai ntah bila ida tak tahu.. heheheh.. thanks akak sudi join GA ida.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...