♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 1 Ogos 2013

Home » , , , , , » Pertama Kali ' Cash Out ' Nuffnang

Pertama Kali ' Cash Out ' Nuffnang





Sudah selamat semalam ' cash out ' tips otai² waktu terbaik nak ' cash out ' kene hujung bulan .. saya pun confuse jugak maklumlah pertama kalikan .. pulak tu .. bulan ni 31 hari pulak tu ...

Tak sempat nak raya kot, takpa lepas raya pun ok ... ni adalah hasil pertama kali tunaikan daripada nuffnang sepanjang berblog ni, orang lain dah berpuluh kali .. dan beriban dapat .. takpa .. itu orang lain .. pada saya janji lambat janji ada jugak hasilnya kan .. kan.. Alhamdulillah..... Jadi sekarang ni dah kosong kembali (^____^). Harap² CPUV yang ada tu menari² lah lama sikit .. bolehlah cash kan lagi bulan depan hihihihihihi .....

Alhamdulillah rezeki dengan exabytes pun dah masuk akaun bulan lepas ... sekarang dia dah tak pakai cek .. terus bank-in genab sebulan daftar dan letak iklan terus duit masuk dalam akaun... bulan depan tamatlah tempoh iklan exabytes tu .. tengah pikir berapa minggu eh kene renew balik exabytes ni??? .... confuse jap .. nanti saya kongsikan apa yang saya beli dengan duit exabytes tu yer.. duit nuffnang ni tak pikir lagi nak beli apa... eh² ni cerita nuffnang ke.. cerita exabuytes ni ... alhamdulillah jugak .. walaupun saya letak iklan exabytes setakat ni tak menganggu status glitterati nuffnang saya .. maklumlah 2 tahun berblog baru tahun ni merasa ada cpuv risau jugakkan ....



Bicara Hati : Sapa kata menulis di blog buang masa .. jangan cakap macam tu .. tak baik tau .. sebab berblog ni boleh buat hasil, walaupun suri rumah.













20 ulasan:

Jue berkata...

setuju sangat...
sebab ada org ckp buang masa buat blog..hahahhahha

Cikrosecute berkata...

Seronoknya dah cashout...

Kakzakie Purvit berkata...

Kira dapat duit rayalah ni. Alhamdulillah adalah bahagian sikit utk Amir tu kan:)

Unknown berkata...

Alhamdulilah..rezeki kan..!

maszull berkata...

assalamualaikum masya...wah bestnya..:)

Unknown berkata...

wah tentu banyak tuu

IntaNBerliaN berkata...

lagi 2 minggu nak hbis tempoh exabytes, yana dah blh apply.. appluy awai2, hbs tempoh pasang la.. harap yana dapat sambung... bkn pe, utk sambung, exab bkn tgk UV kita tau... ms first time apply, yap, dorg tgk uv tp utk renew... uv tak xpandang.. dorg pandang yg lain pulak...

thats y ada blogger yg hanya sekali je dapat bila nak renew dah tak lepas...

ooo dorg dah direct bank in yer... macam tu lg sennag.. xyah nak g bank in cek :-)

lia berkata...

xpernah g cash out ;)

mama3heroo berkata...

salam ramadhan # 23 masya..wah..tahniah..m3h pun tggu mase gak nk cashout ni..first time..hehe
meh nak tambah erning balik..
done klik ikea,hishop

Nieyla Nadia berkata...

Salam...singgah pagi...

dear anies berkata...

vavavavava... pasni bleh kumpul blk then cashout raya thn dpn pula ;-)

Unknown berkata...

alhamdulillah... duit raya tu.. berapa yg dicash out tu? hihi..sibok nk tau.. ;p

Mila Ahmad berkata...

Wah dah cashout, saya belum lagi.

eita berkata...

rezeki..rezeki...

Unknown berkata...

Tahniah~ mesti masyuk lepas nih.
rezeki nak sambut raya~

Unknown berkata...

punyalah best kalau berblog ni,kak..hehe..boleh tambah kenalan kan,kak?

::EIDA:: berkata...

syoknye kak! duit raya nii.. hehehee

puanstoberi berkata...

lama tak tgk nuffnang..ada berapa ringgit tah.. biar kan je situ.. ada, adalah.. takde pun takpe..

ch@ berkata...

Wow...inilah rezeki. Siapa berusaha dpt la ganjarannya. Kan sis kan?

Puan Kutu berkata...

semakin melangkah dengan jayanya blogger yana kite.hehe Alhamdulillah duit raya utk amir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...