♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 19 Disember 2014

Home » , , , , , , , , » Persiapan Sekolah : Baucer Tawas RM 50 Hinggit

Persiapan Sekolah : Baucer Tawas RM 50 Hinggit


Muka ada senyuman lebar disitu hahahahaha .. pasrahlah amir glamour kejap kat blog ibu dia ni .. memang asyik cite pasal dia je pun ... Alhamdulillah baru² ni kami dapat lagi sms daripada TAWAS, Rezeki amir agaknya dah masuk ni 3 kali kot dapat .. tapi yang kali pertama tak pergi .. kali kedua kami pergi shopping dekat dengan rumah jer.. sebab dapat kat grand union, tapi yang kali ni jauh sikit kat Giant Banting .. lagi jauh sebab kita orang dah pindah kampung pftttttttt ......



Ada orang tanya baik kat opis mahupun kat kampung camna amir boleh dapat yer.. anak saya tak pernah pun dapat .. dah sudah ... bukannya saya ada orang dalaman pun kat TAWAS tu .. tapi mejoriti yang baya amir.. kalau daftar mesti merasa baucer ni ... kecuali yang tak daftar dan berlainan tahun kelahiran .. setakat ni kalau lahir 2008 mesti pernah dapat baucer ni walaupun sekali .. lagipun baucer ni bukan dalam bentuk tunai .. dia akan bagi pas ni bila kita bagi tau kita dapat sms daripada Tawas ... dan staff tawas akan bagi tau jumlah kita boleh berbelanja .. macam kali ni amir dapat rm 50 hinggit sahaja .. jadilah ... 






Oleh kerana keperluan baju kami dah beli .. alat tulis belum beli lagi.. jadinya baucer ni kami gunakan untuk beli alat tulis (salunya borong kat mydin subang sekali untuk barang hubby) ... ok ler tu kan rm50 hinggit cukuplah .. lebihnya bayarlah sendiri ... lagi pun baucer ni bukan dapat tunai .. korang beli je barang , nanti adalah staff tawas tunggu kat kaunter bayaran dia akan sentuhkan baucer tu ... lepas dah habis kira semua perbelanjaan .. yang baki tu kena bayar sendiri ... itu jer.... dah kata bagi untuk anak kan.. jangan lah korang beli yang bukan² pulak.





Bicara Hati : Lega allah permudahkan semuanya.. nanti stori mori aktivi amir cuti sekolah pulak.









14 ulasan:

Sura Mohd berkata...

alhamdulillah..rezeki..kira lepas la beli kaler,pencilbox dan mcm2 lagi..jadilah..:)

Kakzakie berkata...

kiranya rezeki Amirlah ni . Rezeki utk beli keperluan nak naik sekolah:)

Ibu Lala berkata...

Memang x pernah dapat pun. Best la kalau dapat. Boleh gak beli apa yg patut

Nur Inani berkata...

sekarang dah mauk musim mak ayah sibuk uruskan anak anak :)

MizzTina berkata...

dgr gak psl tawas ni, tp xsempat lg nk cri yg terperinci.. akak duk mn ye smpi giant banting tu.. ntah² kite duk dkt..

Ujie berkata...

alhamdulillah, dapat gak kan..
betul, jgn beli yg bukan2..tu utk belanja sekolah anak. :D

eima berkata...

kami tak daftar .. sbb tatau ... icha dah cukup 3 thn br baca kat bill board kat kajang tu ... huuuuwaaaa rugi

QasehnyaRania berkata...

best la amitr siap dpt baucer tawas lagi.rezekisekejap je kan.dh nk naik drjah satu
smga amir bjaya harunginya next year aamiin

sal ya berkata...

dah nak sekolah dah si hensem nih...

LYAfrina berkata...

Alhamdulillah..rezeki amir..
Ok la tu atleast dh jimat utk bhgian alat tulis

::EIDA:: berkata...

lima poloh hengget pun duit kan. sapa nak bagi.. at least lepas2 ringan sikit2 heheheh ~

IntaNBerliaN berkata...

Alhamdulillah... rezeki amir... sedikit sebanyak dh ringankan beban kita kan

eita berkata...

alhamdulillah rezeki tu

Puan Kutu berkata...

untunglah amir at least lepas dah bab alat tulis..mmg rezeki amirlah kan..alat2 tulis kt mydin tu boleh tahan juga harganya..sy pun shopping brg2 aiman kt mydin,dh terlanjur smp sana sekaligus la beli

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...