♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 26 Disember 2014

Home » , , , , , , , , , » Throwback NOVEMBER - Random Cerita Bergambar Sebagai Kenangan

Throwback NOVEMBER - Random Cerita Bergambar Sebagai Kenangan




Assalamualaikum .... Gambar banyak tapi tak sempat transfer huhuhuhu ... adalah sikit kat tab ni, jadi kongsikanlah kat blog sebagai kenangan terindah ... takdalah terkilan kang kot hilang.

Bulan sebelas baru ni rumah mertua ada buat kenduri ... meraikan ahli baru dalam keluarga .. alhamdulillah Allah permudahkan semuanya.. selepas melalui perlbagai liku dan dugaan .... di duga dan di uji .. hanya mereka yang terpilih sahaja yang akan di pilih .. percaya ... percayalah ... kerana pastinya ada hikmah yang tersembunyi.




Sorry gambar kat tab banyak gegar, tapi nak jugak kongsikan kat blog, ni masa majlis nikah ... sebenarnya semua orang pakai t-shirt merah ... tapi aku sempat tukar baju hahahaha.. badan dah berpeluh tiak kot .... 




Ni pulak masa majlis bertandang kerumah lelaki .... cantik sangat baju dia orangkan.... di tambah dengan cuaca panas hohohoiiiii bertambah berpinar mata tengok.





Balik daripada menghantar pengantin tu elok jer kami melepak kat aeon big bukit tinggi .. memasing nak luruskan pinggang kuikuikuikui ... penat hohoiiii .. masa bulan november jadual kita orang memang penuh .. bukan takat hari minggu ... hari biasa pun ada jer nak buat.. rumah pun dah macam tongkang pecah ....





Pada² sibuk tu.. sempat jugaklah kami ke MAHA , Dan buat pertama kalinya aku ke MAHA tu ... memang padat orang wehhhhh ... amir pulak meragam.. nak naik bas.. orang kemain ramai .. cuaca mendung huhuhuhu .... kesian kat dia.. tak dapat naik bas mengamuk².. tidaklah sampai guling².. tapi muncung boleh letak baju kot huhuhuhu ..... sudahnya sempat pg kat iks dengan kawasan buah² tu jer ...





Penutup November tu .. Pengantin dah sepakat nak belanja kami semua adik beradik, jadinya semua pun berkumpullah kat kedai pilihan pengantin ... Alhamdulillah .... kenyang.. santaklah perut .. sekali sambut ulangtahun kelahiran mak mertua pada 30 November tu ... tapi kita orang sambut lambat sikitlah ... sebab pengantin buat makan² ni 2 Disember kalau tak silap. Apapun semua dah selesai.. syukur dengan rezeki yang allah bagi .. moga adik ipar akan lebih dimurahkan rezeki .. alhamdulillahhh dengar kabar tahun depan ada ahli baru .. wah² ... berjaya jugak bawak hasil daripada krabi wakakakaka (ops... tergelak besoo pulak)






Hobi baru amir .. hobi ni hobi lama .. tapi dah lama di lupakan.. dek kesibukkan ibu dia yang tak sempat nak melayan hihihihi .. beli lagi 3 ekor ikan baru huhuhu .... tu dia tak menyabar² asyiklah dok pegang lepas beli tu ... sampailah kerumah sibuk dok bercakap dengan ikan ... hubby letakkan dalam balang aquarum kecik.. letak kat depan meja belajar dia ... sukalah dia .. sambil buat kerja.. sambil layan ikan² tu .. siap ada nama lagi ...





Oklah dah banyak sangat gambar throwback tu .. nanti ada kesempatan kongsikan lagi .... jom layan kudap² buah² kering cosway ni .. sambil buat kerja .. pfttt .. rehat pun serupa tak rehat .. gitulah kalau hujung tahun ni .... 






Bicara Hati : Lepas ni kalau rajin nak buat throwback setiap hujun bulan ... saja letak gambar² kat sini sebagai kenangan, sebab tak sempat kadang² nak mengarang.










5 ulasan:

Puan Kutu berkata...

janji ada kenangan dititpkan kt sini..takdelah sunyi blog bila hujung taun tuan tanahnya busy.hehe..

IntaNBerliaN berkata...

thn dpn dapat anak sedara baru lah ni ek... tahniah utk mereka.. murah rezeki...

eita berkata...

tahniah bilangan ahli keluarga dah bertambah..

keje kenduri ni memang penat..
tapi dalam penat tu sempat lagi berjalan2...best jugak kan..leh rehat minda

Khai♥Rin : anies berkata...

at least ada cerita kan.... cantik laa baju pengantin tu

LYAfrina berkata...

baju majlis bertandang sgt cantik kombinasi warnanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...