♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 3 Disember 2014

Home » , , , , , » Biskut Almond Dan Kacang Gajus : Kudap² Petang Hari

Biskut Almond Dan Kacang Gajus : Kudap² Petang Hari



Assalamualaikummmm ... alahai kerja banyak lagi nak semak ni .. mata pulak dah berpinar² nengok nombor lahai .. lahai .... masa² ginilah waktu ngantuk tahap maksimun kalau letak bantal dah tentu² pilih bantal mentido ....

Pada mata ngantuk .. teringatlah pulak biskut beli dengan cosway ni hah!! ... masa beli hari tu ada offer 2 kotak rm 16.00 .. sekotak rm 8.90 kot.. sajalah beli sekotak ... ni baru lah sempat nak bukak merasa.


Biskut almond kacang gajus ... siap sedia untuk di makan.







Dalam gambar kemain gah warnanya kekuningan sekali bukak .. biasa jer.. rasa dia .. ermmm sedapp lemak² manis dan masin gitu .... tapi banyak kali dah ngap ni cam muak pulak ..... kikikikiki ... (^____^)'


Sesejak jadi ahli cosway ni ada biskut offer suka jugak beli.. kudap² buah² kering dia pun sedappp .. bulan ni ada offer 2 bekas rm 4.00 (@@)v ohhhmaiiii murahnya .. nanti nak belilah buat kudap² .. sedapp tu ....





Bicara Hati : Hati gundah gulana asyik balik lambat jer kat rumah, kat opis bizi ... balik lambat tak boleh nak melayan amir main basikal .. basikal pun dah takda angin....




















9 ulasan:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Memang sedap dikudap ptg hari ni masya :)

MizzTina berkata...

hehehe..biasa mmg mcm tu, tertipu dgn gmbr..

Lynn Hamzah berkata...

x pernah cuba lagi...insyaallah nanti leh try beli...

Eda Ejai berkata...

ade yuran tahunan ke nak masok cosway tu??

QasehnyaRania berkata...

buat kudap kudap comfrm habis kan
dah lama x mmbeli kt cosway..

Nafira usof berkata...

Tak pernah cuba lagi beli makanan kt katelog cosway. nampaknye kena cuba jugak nih. :)

Ujie berkata...

tu pasal tau..suami tak bagi akak join ahli. Nak beli, beli je. Katanya, nanti semua2 pun nak beli. hehehee

akak beli guna id kakak je.

Puan Kutu berkata...

kudap2 macam ni jangan kata waktu mengantuk,all the time rasa nak makan..sylah tu..badan bagai dipam2 dah ni..tak sedar diri lagi.huhu

Julia Johari berkata...

Sedap yer kudap-kudapan tu mama amir...oh geng Cosway...syok la dpt harga ahli...mommy jgn sedih julia pun selalu balik keje lewat sampai malam...hukhukhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...