♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 20 Ogos 2014

Home » , , , , , , » Jamuan Raya Geng Tadarus

Jamuan Raya Geng Tadarus


Assalamualaikummmm... ramadhan baru ni kami macam biasalah kat opis ada geng tadarus sama.. mengisi masa lapang di opis, jadual tadarus biasanya tak sama berubah² ikut kumpulan ... tapi salunya waktu pagi ... atau rehat tengahari.. janji tak mengganggu waktu kerja. Bos?? bos okeyy jewww ... big bos lagilah okk sebab tak mengganggu waktu kerja walaupun buat pagi tak semua kumpulan pergi sama .. ikut giliran jugak.. jadi kat opis pun sentiasa ada orang...

Maaf pada kawan² yang masih berpuasa sebab tayang makanan, dah nama pun jamuankan.. haruslah menu² yang menyelerakan.



Antara menu yang terhidang, tak ramai pun jadi menu sikit² jer... ketupat palas, lemang dan kuih muih... ada yang bawak menu jugak. Saya bawak puding roti sos kastad tu hihihihi ... saya curah siap² sos tu senang tak payang nak asingkan bekas.. nyum²... sedap dimakan sejuk². Nanti ada kesempatan saya kongsikan resepinya.. masak pakai pemanggang ajaib jer...




Geng² opis yang join hihihihi .. ini jer yang sempat snap sebelum amik menu.. lepas tu kosa nak amik gambar .. dah borak sambil ngapppp hihihihi ...




Ni 1st round.. ketupat palas, alhamdulillah akhirnya dapat jugak merasa .... tak amik banyak pun, banyak lagi menu nak rasakan... haruslah jamah 1@2 sahaja... setiap menu... hahahaha .. dasar nafsu gajah, selagi tak kenyang selagi tu semua nak dibaham. Ni baru pra jamuan opis, kira geng tadarus... takdalah tuan tanah nak possing sakan... minggu depannya jamuan raya opis pulak hahahaha .. sakan tuan tanah possing walaupun majlis kecil²an sahaja untuk staff². Jadi takdalah entry untuk jamuan raya opis tahun ni.. sebab tuan tanah sibuk possing dan makan.. tak amik gambar sangat .. banyak gambar kat kamera orang kikikiki ...




Rezeki rumah baru, tahun tadarus dapat frame ni.. alhamdulillah .. hubby tengah cari posisi sesuai nak gantung .... bab² nak deko gantung² frame ni memang kita tak amik pusing sangat sebab salunya hubby yang buat... 




Bicara Hati : Harap tahun depan dapatlah join lagi ... kalau tak pindah opis huhuhuhu




12 ulasan:

ros_reeza berkata...

best kan kalau dapat join tadarus ni.. Ros pun harap tahun depan boleh join.. tahun ni tak berkesempatan :(

Kakzakie berkata...

Baguslah office Yana buat tadarus macam ini. Seronok kalau semuanya org Islam kan. Dpt buat semua ini. Nak jamuan pun mudah...

MizzTina berkata...

telan air liur je tgk ketupat palas tu.. gulp..

lia berkata...

wahhh geng tadarus pon ada jamuan yer... lemang tu, aishhhh dap nyer...

Zee Suhaini berkata...

suka tengok opis yang meriah camni..

Nieyl berkata...

Alhamdulillah..
rezeki...:)

LYAfrina berkata...

bgus buat xtvt ni kat ofis,,
pahala pn dpt kan.

semua makanansedap2 la masya..

alhamdulillah rezeki rmh baru..nanti dh gantug frame ni mesti berseri

Tihara berkata...

alhamdulillah, murah rezki makanan :)

Nafira usof berkata...

huhuhuhu.. nangis tengok ketupat palas.. sedapnyeeee... mana lah nak carik kat shah alam nih.. huhuhu

Yana Libra berkata...

sedap2 makanan..dahlah tgh dalam pantang ni..hehe

Aty_Fared berkata...

besh nya ada geng tadarus.....dah 3 tahun tak dapat joint.. dulu kat umah mak mesti joint tetiap kali pose..masa kerje pon sama..hurrmm..

Nora Karim berkata...

bestnya ada geng tadarus... mesti meriah...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...