♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 28 Ogos 2014

Home » , , , , » Pasrah

Pasrah



Sejuk pagi hari ni.. bila hujan di pagi hari seperti merahmati apa yang akan berlaku malam nanti .. insyaallah malam ni penerbangan mak dengan bapak mertua ke tanah suci , moga segalanya dipermudahkan ... doakan yang terbaik buat keluarga mertua saya moga diberikan kesihatan yang baik disana sepanjang 45 hari kalau tak silap saya .. sebab penerbangan pulang dijangka 13 oktober.

Dia buat perangai pagi ni??? grrrr .. tab tak boleh nak transfer gambar ke blog .. dah sudah.. entry berderet² lagi nak kongsikan ni .. pasrah je lah bila jadi macam ni .. pasrah bila entry kena tunda .. pasrah bila tengah mood membuak² nak kongsi entry .. ada kelapangan tab buat hal grrrr ..... pasrah ada entry pestime beraya rumah blogger akan keluar dah habis raya hahahaha .... dan paling teruja nak kongsikan entry amir dah pandai kayuhhhh basikal tanpa roda kecik pada usia 6 tahun 2 bulan ... (poyo je kan .. anak orang lain dah pandai kayuh usia 5 tahun kot .. tak kecoh pun)  #pasrah2 kat ig pun tak boleh upload gambar grrrrrrr sangat tau dibuatnya.... bila dia buat perangai tab ni ....

Dalam pada kami diuji tak sihat ... dalam tengah susun jadual untuk menghantar keluarga mertua malam ni .. hubby kena pergi kursus ... bermula semalam .. adehhhh #pasrah lagi .... aku dah nekad takpalah tak hantar ke kelana jaya .. jaga rumah .. semua pakat pergi takpalah aku kemas rumah ... kunun² pasrah ler tu .. tapi hubby suruh jugak pergi .. mintak tolong pak cik hantarkan ... sebab nanti nak letak beg mertua tak muat kat kereta adik ipar ... tu yang mohon moga dipermudahkan semuanya malam ni ... hubby akan datang terus daripada tempat kursus sebab esok pun hubby masih ada kursus lagi ... dan mujur jugak kursus di Bagan Lalang, kalau keluar daripada selangor kan ke haru.

Dan pasrah lagi .. big bos cuti 2 hari ni, sampai selasa depan baru ada .. sebab isnin kan ke cuti ganti ... sempena hari merdeka .... masing² amik kesempatan cuti panjang. Patutlah hari ni berat hati nak datang kerja ... dengan tak sihatnya gigih datang kerja ingat nak siapkan kerja urgent sebelum cuti .. kalau tahu big boss takda memang dah MC dah tau... tengah tak sihat ni ... 

Eh² pasrah sangat entry ni kan... membebel jer ... motif² huhuhuhu ... nak meluahkan perasaan jer, walaupun tak boleh upload gambar ... tapi tengah mood nak menulis .. korang layan jer lah ... yeahhh nak bw ke rumah korang ... sebelum balik petang ni, sebab mohon amik 4 jam.



Bicara Hati : Ada jugak yang esok mc ni , sebab tengok nombor pun dah berpinar kembang² camna nak buat kerja... tapi baca blog boleh pulak kikikikiki ... ;p















10 ulasan:

Sal Bee Yah berkata...

kesiannya kak masya..sabar jelah ye. semoga urusan haji mak dan bapak mertua berjalan lancar

Nad MamaZN berkata...

oo kenduri aritu sempena mertua nak gi haji ek? semoga dipermudahkan urusan mereka sepanjang di sana..

get well soon gak yana.. kami kt umah ni pun lepas sorang, sorang tak sehat ni.. mak nya je masih bertahan..harap tak la huhu..

Falsya berkata...

semoga dipermudahkan ye masya..somi falsya pun xde 4 hari..sobsssss..

LYAfrina berkata...

huhuhu..xpe..lepaskan rsa pasrah disini.. nanti baca org komen..sejuk sikit hati kan..

asya x reti lg kayuh basikal tnpa roda tu..ntah bila la berani..aritu dh cbut..tp psang smula..sbb dia mmg takut.. waa..congrat utk amir..

lieyalatif berkata...

betul2 pasrah ni masya hehehehe...mcm2 hal hah...

ala masya kire terra laa tu 6 bulan dah leh kayuh basikal roda dua....damia anak lieya tu darjah 3 baru pandai haahahahahaah...lagi terukkan.....lieya dulu pun same darjah 1 baru pandai....

Nafira usof berkata...

hehehe.. takpeee.. pasrah jer lah~
boleh menyambung cuti hari selasa x? rabu baru masuk..kikiki

Ida Puanstoberi berkata...

pasrah juga akak membaca nya.

course kat bagan lalang? kat lkim? ke seri malaysia? huhu.

Lama tak pergi bagan lalang. adey.. nak makan cik crab.. huhu.

lia berkata...

pasrah sungguh ni.... semoga cpt2 sihat ya...

Khai♥Rin : anies berkata...

semoga beroleh haji yg mabrur...

::EIDA:: berkata...

haaaaa ida pasrah je membacanya kakk. hehhehe bukan salu akak luah perasaan kannn ;))

www.idabaharum.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...