♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 13 Ogos 2014

Home » , , , , , , , , » Si Dia Berkemeja

Si Dia Berkemeja



Aloh² sapelah si dia tu.. ni hah lah si bujang saya ni, hensem tak?? hensem tak??? jenuh kita pujuk tau.. ayat powerrr habis semuanya keluar.... memula memang dramatiklah takmoo pakai dengan alasan ayahnya tak pakai baju kemeja pun ....

Tapi kuasa vito ibu ni lagi power ayat dia.. kalau tak pakai amir tak hensemlah.. tak payahlah kita pergi kenduri dengan open house .... mahal² ibu beli takmoo pakai ... ni kira kemeja tahun ni .. beli satu ni je pun, kain memang sedapp kiko, last beli amir umur 3 tahun kot lepas tu dia takmoo pakai dah tak beli dah huhuhuhu .. dah besar ni kenalah pakaikan jugak .. nanti sekolah pun pakai kemeja kan ... saiko kena lebih kalau cakap dengan amir ni.. saya siap majuk² kengkunun takmoo pergi dah hahahaha ... akhirnya dia mengalah pakai jugak, hubby pakai t-shirt berkolar... memula dia protes jugak.. kenapa ayah tak pakai kemeja.. kita cakaplah ayah dah salu pakai pergi kerja.. takda baju yang baru.. lagipun amir pakai baju ni nampak hensem sangat .. sengih² dia malu² kucing.. suka latewww ibu puji.. dan lagi tersipu² sampai tempat kenduri sepu² dia puji kata hensem ... hahahahah ... kemahin si bujang ni kan.



Ini je lah pict sempat amiknya pun.. tu pun mujur masuk aeon big nak jumpa kawan hantar barang, kalau tak memang takda gambarlah.. sebab lepas pergi kenduri hujan selebatnya area batu belah tu huhuhuhu   >____<


Amir ni dia bukan jenis cerewet bab baju dia tak berkisah pun sebenarnya, tapi bab kemeja dengan baju berkolar ni dia memang tak minat sangat².. memang ikut ayahnya kot.. tapi ayahnya tu pakailah jugak.. ni dia takmoo langsung ... padahal ibu pilih dah cukup lembut punya kain tau.. memang jenis tak panas... iyelah stakat sehelai jekan.. tak berkisahlah beli mahal janji kain lembut sedapp di pakai dan berbaloi²....





Bicara Hati : Anak dah pandai melaram, ibu pasrah jerlah.. dulu tak reti dia redhoo je ibu pakai kan apapun... kikikiki ...;p





13 ulasan:

mamaarifakeem berkata...

Hai yana.... selamathariraya... baru muncul balik ni, takdan bukak blog..huu..

Mmg encem sgt! :-)

Ida Reen berkata...

ensem ah pakai kemeja. hihi.

asben akak pun jarang pakai kemeja kalau keluar. gi wedding ke apa, selesa pakai t-shirt kolar je.

lieyalatif berkata...

mmg anak ayah betul ni...ape ayah suke pun die suke heheeheh..mujur pandai masya pujuk...budak2 ni nak tackle mmg kene puji2 kan baru laa die nak ekekeekek

lieya pun la seingat lieya jarang pakai kan dayyan kameja...suke pakai tshirt jek ni sebab kes maknye malas nak gosok baju kameja anak hahaahhaha

lia berkata...

wohoooooo Amir... meyh mai high-5 dgn Amsyar... sejibik Amsyar xnak pakai kemeja, baju berkolar pon susah... mana mai ntah feel pelik gitu...

Naemah Umi berkata...

mmg nmpk ensem pun...sesekali tgk dia bergaya camni mmg ketara sgt nmpk kelainan tu... :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

besar dah anak awak

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak masya.. hensemnya dia.. sekali sekala pakai kemeja, nmpak smart je~~~

Adinda Baizura Mazlan berkata...

Blogwalked!

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

Tihara berkata...

hensemnya berkemeja,
segak bergaya yer amir :)

LYAfrina berkata...

Haha.. makin besar makin bijak. Dan dh ada citarasa sndiri kan...

Fiza Rahman berkata...

Kan handsome nih amir. Rimas kot yana sebab kolar tu.

Khai♥Rin : anies berkata...

dah nk jd ank bujang...mesti da pandai memilih kan ;-)

LYAfrina berkata...

Hihi..smart apa amir..
Maybe sbb kolar bju tu dia x suka n selesa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...