♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 27 Ogos 2014

Home » , , , , , , , » Kambing Bergolek ² Di Hujung Kampung Waktu Malam

Kambing Bergolek ² Di Hujung Kampung Waktu Malam



Assalamualaikum ... tajuk tak menahan kambing bergolel dihujung kampung, lagi tak menahan tu waktu malam hahahaha ... poyo je kan ... ni kira gambar teaser jer boleh tak??? story mori nanti kita cite eh .. tuan tanah kedaung habis syawal ni demam lah pulak 3 beranak sekali harung .. puas berjalan .. puas makan agaknya ... dapatlah ganjaran sikit .. moga terhapuslah dosa² kecil kami.

Sekor je pun kambing yang bergolek hihihi .... Cukuplah rezeki malam hari .. ini pun dah rare dibuatnya .. yang penting tak bau kambing sangat masa dibakar.. dan so yummmiiiii .. sebab dah biaser order kan dengan KHK Food ni.







Yeahhh amir dah mula pandai makan kambing, sebab sepupu² pun sibuk nak makan kambing kan.. dia pun sibuklah nak mencuba jugak rasa agaknya .... sudahnya amik sepinggan ibu yang habiskan .. amir makan sikit jew.. jadilah untuk permulaan ... kambingkan makanan yang elok ikut sunnah nabi .. nanti lama² oklah.





Bicara Hati : Hubby kursus 3 hari .. ermmm napalah waktu² macam ni nak kena pergi kursus .. #pasrah






7 ulasan:

LYAfrina berkata...

Meriahnya...
Siap ada kambing golek.. lps mkn cnfirm bgolek kekeyangan..

Nad MamaZN berkata...

kambeng golekkkkkk! yumyum
feveret!
dapnya la hai...

moga cepat sembuh semuanya...

Kakzakie berkata...

Kambing ni kalau sembelih dan masaknya kena cara memang sedap. Kakak suka daging kambing daripada lembu sebab texture dia lagi lembut...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Sodapnya kambing golek tu Masya.. dah lama tak pekena ni :)

Tihara berkata...

alhamdulillah
rezeki datang bergolek :)

Fiza Rahman berkata...

Daging kambing ni dah jadi my feveret skang yana. Anak pon suka ☺

::EIDA:: berkata...

ida dgn andi gile kambing kak oiii.... dapnya! last week sabtu ahad makan kambing kekekke~

jemput singgah since bloglist ida buat hal, terpksa tepek sini,
http://www.idabaharum.com/2014/08/laman-grill-kajang.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...