♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 18 Oktober 2013

Home » , , , , » Inner Magic Buat Muka Saya Magic Jadi Tembam Dan Sepet

Inner Magic Buat Muka Saya Magic Jadi Tembam Dan Sepet

Sekarang rasanya popular sangat² inner magic ni .. lagi² yang suka pakai shawl, kita pun terjebaklah jugak kikiki.. lagi² kalau kawan opis yang jual hihihihi .. sehelai rm 10.00 sahaja haruslah rembatkan.. nak tengok magic x kat muka saya masa pakai.



Macam nilah bentuk dia.. kat bahagian belakang...



Saya pilih warna ini.. sebab senang nak padankan dengan koleksi shawl yang ada .. sebab baru percubaan kan.. haruslah pilih warna yang senang digayakan sengan banyak shawl jimat².... kalau tak sesuai tidaklah membazir beli banyak²...

Bahagian belakang dia ada getah sikit dan bila dia pakai memang menutupilah ruang pipi ... comeyy gitu...



Tapi asal saya pakai .. nampak lagi booolaaattttt hohohohoo.. sebab tak biasa pakai ker?? lagipun kalau pakai shawl ni lagi selesa pakai anak tudung biasa... rasa macam tembam pulak pakai macam ni...




Tu dia.. dah terserlah sepetnya, tak dapat nak tolong 360 kemain gebusss mulus kulit.. tapi sepet macam bangun tidur hahahaha.. jangan gelak saya yer.. interframe sikit.


Bicara Hati : Tengah rambang shawl halfmoon semua warna nak dibeli jadi koleksi.. haihh nafsu²... camnerlah nak berjimat ni ... 







20 ulasan:

izan mama mia berkata...

wah rasa cam nk bl gak laaa

♥ ROS ♥ berkata...

Eh xde pelik pun kak.. Cntik jer.. Ros ni xtry lg.. Tringin gk bershawl..kikiki

JunAina berkata...

Akak pun suka selendang halfmoon tu...rasa senang nak pakai berbanding selendang panjang tu.

Kakzakie berkata...

RM10 ringgit samalah tempat kakak juga. Cantiklah tu apa pulak bulat, taklah...

ZalinZalina berkata...

OK apa awak pakai inner magik tu... kalau kak ina pakai rasa pening pulak sebab ada cerut kat bawah tu kan..he he..

Yana Libra berkata...

cantik je tgk akka pakai..hehe..mata sepet sikit la~

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak, makin comel pulak sheila tengok. hehehe sheila tak pernah la pakai inner magic ni. hehe

Cik Puan Rara berkata...

TAPI LAWAAAAA LAHHHH~

Sweetmama berkata...

cantik je yana pakai..

k.eija pun ada gak terjebak beli inner magic ni, k.eija beli kaler hitam n kelabu lg senang nak matching dgn semua shawl..hehe..

PUANSTOBERI berkata...

Yana.. muka sgt floless... kesan colagen tu yer.. bes..bes.. hikhik :D

- AZIE - berkata...

ehh ok sgt inner magic nie..cantikla..sesuai sgt

tomato oren berkata...

mcm best jee inner magic ni...

Nafira usof berkata...

cantek jer pada pandangan mata zura neh~ x de lah nampak bulat sgt muka nye..:)

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

cantik...cuba untuk membeli jugak ...
tapi masih belum jumpa hahahahaha

lia berkata...

1 opis kena wabak inner ni tp x reti pakai, muka nmpk tembun bebenor...

mama lieyna berkata...

Nak jugak..tp taktau nk beli mana, masya belikan buleh? :-)
Kalau boleh, serius nak order jugak...

Puan Kutu berkata...

halfmoon pulak,dh lama tak membeli inner ni,tak tahu yg trendy.haha..

Deqla Manjew berkata...

eh ok je deqla tgk.. cuma tang mata tu mmg sepet pun..hikhik...

::EIDA:: berkata...

xde pelik pun? okay je. suwetttt.. ida tak penah pakai lagi nii.. nak beli lah nti.. kot2 berubah jadik dato Siti ke..muahhahahhaa

Nora Karim berkata...

cantik je terletak... xpelik la... rasanya sesuai je ngan masya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...