♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 28 Oktober 2013

Home » , , , , » Kisah Jumaat Malam Sabtu

Kisah Jumaat Malam Sabtu



Mood baru nak selera makan baik demam, selalunya amir macam ni lah kalau baik daripada demam, saya akan tanya amir nak makan apa... Iyerlah dah beberapa hari makan ubat.. Mesti lidah rasa pahitkan... Amir nak makan sandwich roti ... Roti bakar letak tuna.. Mayonis lebih ibu... Amboi kemain lagi dia buat permintaankan.... macam semualah barang tu ada kat rumah hihihihihi .... 

Sebab mood ibu pun masih kelaut nak memasak... apa tah lagi masuk dapur, jadinya malam tu kami makan menu simple² sudah untuk mengalas perut.



Pertama kali buat bihun singapore .. tak dapat pergi singapore.. dapat makan bihun singapore jadilah kikikikikiki ... amir roti bakar tuna, sudahnya amir makan 2 keping .. lebihnya hubby habiskan dengan makan buah.. buah tu hubby dapat.. tapi tidaklah sebakul habis makan malam tu... potong epal dengan limau jer...




Bicara Hati : Terima kasih pada semua yang mendoakan kesihatan anak saya, alhamdulillah dah sembuh seperti biasa ...


17 ulasan:

Ummi Iman berkata...

Alhamdulillah dah sembuh ya Amir. Simple tp selera :)

Lynda Che Lah berkata...

Alhamdulillah

Joanna Yunus berkata...

nampak sedap sangat mee hoon singapore tu

Shark Kay berkata...

hehe..
untung org demam..
request jer nk makan apa.

:: Mrs.SyahNia :: berkata...

salal sis, lama rasanya tak dtg sini.. -___-"

alhamdulillah dah baik dmam yea..kalo ank2 tak sihat mmg riso kemain kan kak..ank ain pun baru baik batuk n selsema..dah 2 mggu lebih tak baik2..p klinik gov baru baik..syukur sesgt tgk ank2 sihat ;))

Sweetmama berkata...

Alhamdullillah amir dah sembuh..

Kakzakie berkata...

Moga AMir terus sembuh ye sayang. Makanlah supaya terus sihat ye..

Nafira usof berkata...

bila anak baik demam dan start nak makan balik. kalo boleh semua permintaan dia nak di tunaikan. janji anak nak makan~

Izan Ishak berkata...

ohhh sedapnya bihun singapura yg yana buat ni. k.izan pun pernah buat lagi camtu... nnti2 nak tru jugaklah.

alhamdulillah... amir dah sihat ye!

Deqla Manjew berkata...

amboiii...mcm2 dia order..hihi.. alhamdulillah dah sembuh ... ;)

Cho Zila berkata...

tak yah gi singaporeler kan... tapi kat Malaysiani semuapun der mi bandung, nasi pattaya, nasi usa... baguihkan...

Tihara berkata...

alhamdulillah, amir dah sembuh ea,
sedap nampak bihun tu masya..simple but nice :)

Tihara berkata...

klik sunsilk ea :)

Nora Karim berkata...

alhamdulillah dah semakin sihat tu layankan aja seleranya... hihihi

mama lieyna berkata...

Alhamdulillah..dh baik sket ye amir... jga diri tau..mkn byk2 sket :-)

Puan Kutu berkata...

seronok dengar amir dh sihat n mula berselera nk makan..apa lag ibu boleh la tunjuk skill memasak..anak dh selera tu.hehe

izan mama mia berkata...

amir mdh makan ubat ke..baguslah dh baik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...