♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 25 Oktober 2013

Home » , , , , , , » Terasa Diri Dihargai Menulis Blog .. Bukan Omong Kosong

Terasa Diri Dihargai Menulis Blog .. Bukan Omong Kosong



Bila hari isnin saya ke KL, atas urusan kerja... ditambah pagi hari hujan.. kelang kelibut beb.. kelangkelibut huhuhuhu ... sudahnya sampai sana.. jadi orang terakhir.. mujurlah berdua tidaklah malu sangatkan... jujurnya macam nak kansel takmoo pergi dah sebab amir tetiba demam balik hujung minggu tu.. hubby pulak ada kursus jugak.

Mujurlah kursus saya cuma setengahari jadinya petang terus balik... alhamdulillah .. amir okk jer.. ketadika dan taska... Entry pagi tu pun autopublish sesiap... sebab dah tau memang takkan sempat bukak blog.

Selasa pulak pergi shah alam fuhhh ... meligat minggu ni tak cukup kaki tangan nak pergi keluar opis, mujurlah hari rabu patutnya saya ke terengganu .. saya bagi kawan saya pergi kot tak haru .. haru .. itulah hikmahnya bila hati tak senang kene pergi kursus jauh² .... rupanya ada bende akan berlaku.
Okkk .. mukadimah dah melalut kejap, edisi meluahkan rasa jer.. tu... sebenarnya tak sangka bila saya menyepi bukak blog saya terasa diri dihargai sangat² dalam menulis, walaupun saya ni menulis kan ikut sukahati saya sahaja .. tapi idaklah sampai oberrrrrr semua nak bagi tahu kan.. kan... sekadar menulis ruangan kisah hati saya sahaja bukan omomng kosong, yang mana boleh kongsi saya kongsi kan.. 

Sebenarnya rasa terharu sangat, sebab suka membaca dan menulis serta komen di blog kawan².. saya dapat penghargaan ... lagi² blog kesayangan daripada kebun stoberi ... memang saya suka baca blog beliau.. lepas tu saya komen bagi pendapat .. kadang saya baca... tapi tak tahu nak komen apa.. takut salah paham pulak, sudahnya saya baca jer tak komen ... sebab saya bukan kategori nak ikut sukati jer komen.. selalunya saya mesti baca dulu isi entry blog yang saya bw ... sebab tu kalau blog ada banyak entry sehari.. saya jenis akan baca maraton kat blog tu... sebab saya nak mengenali blogger yang saya follow.. dan saya nak tahu apa yang dituliskan. (^____^)v termasuklah yang rajin komen di blog saya.


Terima kasih sangat² kekda.. dalam hati saya tengah serabut ... saya dapat penghargaan ini... saya terharu, saya terkelu .. saya terkedu ... sebak kejap tau .. moga satu hari nanti kita jumpe yer...



DUNIA PUANSTOBERI
http://pnstoberi.blogspot.com/2013/10/edisi-menghargai-follower-pengkomen-5.html




Dalam saya tak sempat nak bw, saya wengg sikit rabu saya el sebab migraine malam tak cukup tidur layan amir demam .. saya tak sangka ada jugak yang sudi singgah blog saya komen...





Paling terharu dapat uv lebih 500 jugak pada tak sempat buat entry .. waaa terharunya.. pada yang sudi singgah... dan bertanya kan saya kemana.. tapi yang dah follow instagram tahulah kan... apa sebabnya, kat fb memang saya tak update ape².. sorry...





Dapat cpuv baru, walaupun dah seminggu baru tahu huhuhuhuhuhu .... alhamdulillah masih bersyukur sangat² dengan rezeki ini.... janji masyukkk ...;p





Amaun lain banyak dah kredit .. yahooo.. melepasi 3 angka... tengah pikir tak tahulah mahu cash out atau tidak hujung bulan ni.. rezeki²... opss.. sorry tertunjukk amaun pulak, jangan jeles eh .. bukan nak bangga diri pun.. saya tahu orang lain lagi banyak ada tu dah riban lagi tau.. apa nak heran.. itu usaha masing²...





Bukan omong kosong bila kita rajin menulis ni, sebab lain blog lain isi yang ingin di sampaikan.. lain yang mahu dikongsikan... apapun... terpulang pada masing²...


Saya tak bukak iklan kat blog saya, sebab saya rasa saya tak mampu nak urus lagi ... saya rasa saya masih baru lagi.. dan takut kalau saya bukak nanti tak laku .. jadi kalau nak join ruangan iklan carilah blogger yang femes emes.. dah tentulah² ramai pembaca tegarnya ... barulah iklan masyuk...















26 ulasan:

Rizziela berkata...

saya suka baca blog awak

Puan Kutu berkata...

ini pun dh masyuk ni yana..sy baru dpt BE seketul..menulis pun tak tegar sgt.asal ada je,bw pun malas.masuk keluar blog yg sama je.haha

seri.selaseh berkata...

Seronok tengok blog ni. Cerita2 yg bleh kata light and easy. Sesuai sgt baca time2 nak relax.

IntaNBerliaN berkata...

seronok bila ada kwn alam maya camni kan..

blog makin maju :-)


tahniah

Nafira usof berkata...

Wahhh.. rezeki blogging kan~
tahniah2~

PUANSTOBERI berkata...

hikhikhik... igt nak wat saprais.. skali.. akak lak saprais sbb Yana tak masuk baca hari tu. Hihihi

Kakzakie berkata...

Huhh... busy betul seminggu ini. Tapi elok aje esok dah cuti bolehlah rehat sikit. Harap Amir dah oklah...

- AZIE - berkata...

wah..itulah yg bestnya dunia blogger ni..bkn skdr kongsi sesuatu..malah kita dpt jugak heheheh

Tihara berkata...

alhamdulillah, murah rezki masya..tumpang gembira, akak memang tak sempat nak bw n updet selalu macam dulu..sebelum ni pun satu entry sehari je..btw blog masya best :)

♥ ROS ♥ berkata...

Ros pun dulu dpt pghargaan dr kekda.. :)
Tp blog ros xderlah mcm masya..ramai pembaca..ekkekeke..blog suam2 jer.. Nuffnang pun bru rm1..kikiki..tahniahhh kak..

mama lieyna berkata...

Best best.. alhamdulillah rezki.. :-)
Untung berblog kan...

ZalinZalina berkata...

Best kan Masya..menulis suka2 pun dapat duit...yang paling best sebab dapat ramai kawan..apapun tahniah Masya dapat CPUV lagi :)

Ratu Hatiku berkata...

Rezeki jd blogger kan... Alhamdulillah semoga semakin terus suksess.. :)

Fiza Rahman berkata...

Wah..banyak juga tu UV. Tahniah. Blh lah cash out ☺☺

Zee Suhaini berkata...

amir dah sihat ke??patutla skang ni jarang up entri..

banyak gak tu rezeki berblog..sapa nak kasi kan??

Khai♥Rin : anies berkata...

tahniah3 rezeki berblogging

aTieYusof Family berkata...

Tahniah...ada juga rezeki bila berblog..janji rajin menulis...:)

izan mama mia berkata...

wah bznyer...akak bc pun laju laju ikut bz yana..hihihi... seronok tulis blog..dapat kawan kan..huhu... tahniah dpt penghargaan...dapat BE n dapat banyak duit nuffnang..ehe

::EIDA:: berkata...

suprise eh dari kekda. hehehhehe

eita berkata...

semua tu rezeki berblog kan..sronok....

Sweetmama berkata...

tahniah ye yana, moga semakin bersemangat menulis..

sama la k.eija pun kalau betul2 suka baca blog seseorang tu mmg bkn sekadar BW mesti baca betul2 n ikhlas tinggalkan komen.., memandangkan k.eija pun bkn la tegar sgt berblog, so BW pun kadang2 kelaut..update blog apatah lg..mmg sekadar utk simpanan dan memori sendiri tp bila ada yg sudi baca mmg sgt la hargainya ..:)

nurbijen berkata...

wah, banyaknya UV.... tahniah Masya....
mcm mana dgn amir.. harapnya dah kembali ceria :)

Nora Karim berkata...

alhamdulillah rezeki blogging.. boleh la kan dr tak de kan?!

Shark Kay berkata...

tahniah kak..
bukan snang tu nk dpt 500 UV sehari..
tanpa entry plak tu.
terbaik.

lizz berkata...

waa uv dia cecah 500 tuh...bestnyer...

Deqla Manjew berkata...

alhamdulillah... itu maknanya shbt2 x penah lupakan awk masya.. termasok yg tukang komen ni.. hihi.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...