♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 12 September 2014

Home » , , , , , , , » Madah Rindu Buat Sahabat Alam Maya

Madah Rindu Buat Sahabat Alam Maya


Assalamualaikum ..... saya rasa masa sekarang ni cepat sangat berlalu .... lagi² minggu ni , jadual penuh mengalahkan menteri ... masuk pejabat buat itu buat ini ... tup² dah nak balik .... jadinya memang tak menyempat nak bukak blog.. waktu rehat mata macam di gam² nak mentidooo je kerjanya huhuhuhu ..... harap rakan² alam maya tak kecik hati saya tak tinggalkan komen kat blog sebab ada yang saya bw dan komen .. ada yang saya bw baca jer .. tak komen.

Jadi saya titipkan madah khas ini buat sahabat alam maya ..... sayang rindu korang semua .....






Insyaallah minggu depan dah cuti sekolahkan .... nampaknya mesti ramai yang akan mula bercuti .. lagi² senin .. sebab selasa cuti hari malaysia kan .. kan ... (ke aku je yang cuti senin tu hahahahaha ...) pfffttttt sangat tau .. minggu ni hubby jaga exam upsr ... sekali soalan bocor pulak .. dah tak memasal 30 sept nanti amik exam lagi .. sapalah agaknya yang tak amanah ni .. sampai soalan boleh bocor ... heeeiiiiiiiiiii ko tahu tak ... menyusahkan orang lain ... paling kesian budak² yang amik exam upsr lah .. kesian dia orang tau ... dah bersedia nak menjawab soalan dan dah jawab soalan BI pun tetiba dapat tau soalan bocor ermmmmmm ....... eh² masya ni mulalah nak membebel tu ... oklah nanti kita sambung cerita lagi .. banyak nak cerita ni .... lagi² sambutan kemerdekaan kat tabika amir .. meriah sangat² .... semangat kemerdekaannnnnnn dibuatnya.





Bicara Hati : Selamat bercuti, bersedia nak rewang .. sana sini kenduri ...






11 ulasan:

Petak Bunga berkata...

kesian betul budak2 upsr

Fiza Rahman berkata...

Tak per. Take your time. Dahulukan mana yang lebih penting.

Tapi isnin saya kerja ☺

Nad MamaZN berkata...

tertanya2 gak, mana la si masya ni...
bz rupanya..
kitorg cuti ni dok umah je huhu
tak ke mana2 pun...

Kakzakie berkata...

Apa yg sedih ada yg dah plan nak makan angin dah beli tiket flight selepas UPSR tapi bila ini jadinya nak makan angin pun tak ada mood kan.. Tak pergi sayang duit tiket. Pergilah juga gamaknya tapi di sana kelak entah macam manalah sebab kepala anak-beranak dok fikir nak kena duduk periksa lagi...

lia berkata...

minggu depan x masuk opis langsung, kena outstation yg meninggalkan anak... huwaaaaaa

Nafira usof berkata...

betol tuh.. kesian kat anak2 yang Amik UPSR tuh.. kalo tidak, hari ini dorang dah merdeka dh pon.. kesian sgt~

Ida Puanstoberi berkata...

salam rindu utk masya jugak..hihihi.. :D

Khai♥Rin : anies berkata...

salam jumaat...selamat bercuti utk amir

Puan Kutu berkata...

awk tak berseorangan yana.isnin tu sy habis kerja pagi..hari malaysia pun kerja..lagi canggih..

kesian kt budak2 upsr,cikgu2 n mak bapak..sabaq je la

LYAfrina berkata...

lya ambk ct rabu & khamis..
tu la..kesian kt bdk2..bru nk enjoy..skali kna repeat balik

- AZIE - berkata...

ehhh sy pun sama, jarang singgah sini. baca tp kdg2 xdrop komen hehehe...ni kita maraton ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...