♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 30 September 2014

Home » , , , , , , , , » Makan - Makan Hari Lahir Abah

Makan - Makan Hari Lahir Abah



Assalamualaikummmm minggu lepas pada 24 september hari lahir abah , saya dengan adik² dah sepakat .. kemahin sekarang ni adik² aku ni aktif berwassupppp ... siap buat group bagai .. 9tapi aku admin, sebab kak long) termasuklah menantu² sekali ada dalam group tu (2 orang je pun) ada dalam group tu nantu abah kikikiki  .. abah??? abah takda sebab hp abah takda line tenet, alah hp kita pun takda jugak .. hubby kata nanti saya dok wasuup jer.. kang dapur tak berasap wakakakaka .. saboo je lah .. jadi kalau kat rumah hubby on kan hotspot jer ...

Memula cadangnya 24 haribulan tu nak beli kek dengan kfc, tapi rasa cam tak best pulak .. nak beli dan makan jer, jadi saya cadang kat adik² kita buat 25 hari bulanlah yer.. sebab khamis malam jumaat .. bolehlah solat maghrib sama² dan baca yassin .. lepas tu barulah kita potong kek dan makan².


Ini kek pilihan adik² pandan layer katanya.. tapi yang tukang pilih akak dia ni hah!!! balik kerja terus berdesup beli tau .. gigih tak gigih nak tempuh jem dengan beli ayam kfc .. dah ada pulak adik bujang ngidam nak makan kfc katanya hahahaha .. kitew okeyy jer.. sebab dia bagi duit soh belikan. Sedap jugak kek ni beli kat king's ... macaron tu mengoda.. tapi tak sempat rasa amir dengan adik dah ngap dulu lepas abah potong kek.





Sempat jugaklah snap gambar ramai² satu family.. inilah menu hari tu.. sebab banyak tekak .. jadi banyaklah menunya hahaha .. adik ipar beli satay, kita beli kek dengan soto, adik sorang lagi nak kfc ... menu8 lain mak masak.. yupsss.. mak masak betik tumis ya allah sedapppnya ..... langsung tak heran ada kfc boleh camtu wakakakaka ... ;p






Amir dan atuk potong kek, hahahah .. cam biasalah amir bestday sapa pun dia paling sibukk nak join potong kek, ni pun kira suprise dia tak tau pun .. kalau tahu .. mau lah asyik nak bertanya jer.. huhuhuhu ....


Alhamdulillah rezeki yang ada sedikit kami kongsikan bersama².. yang penting .. semua happy dapat berkumpul makan² macam ni .. ada rezeki kita pergi bercuti sama² pulak yer... abah... apapun kami mengharapkan abah diberikan kesihatan yang baik aminnnnnnn ....... 






Bicara Hati : Hujung Tahun bestday mak pulak ... Bulan 12.








9 ulasan:

Nieyl berkata...

Alhamdulillah..semoga abah akak di panjangkan umur..dimurahkan rezeki..Aminnn

MizzTina berkata...

comel btl kek besday tu.. meriah kan sesekali dpt kumpul mcm tu.. skang kami celeb besday mak bkn kt umah, tp bw jenjalan...

Tihara berkata...

alhamdulillah
selamat hari lahir buat abah masya
cantik kek dia color hijau :)

lia berkata...

wahhhh meriahnyer celebrate birthday abah...

Fiza Rahman berkata...

Meriahnya. Selamat hari lahir buat abah yana.

LYAfrina berkata...

Mesri abah sgt terharu. Muda lg abah masya..

Puan Kutu berkata...

seronok adik beraadik satu famili berkumpul meraikan harijadi abah..bahagia je keluarga yana.suka tgok..

Sweetmama berkata...

Happy Belated Bday buat Abah Yana, meriah bila semua adik beradik dapat berkumpul n sama² celebrate..

QasehnyaRania berkata...

hapy belated besday pkcik.sy doakan smga pkcik dipanjangkan usia, dikurniakan kesihatan yg baik dan sntiasa dimurahkan rezeki.aamiin
cntiknya kek tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...