♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 21 Mei 2014

Home » , , , » KLIA2 Dapat Tengok Daripada Luar Sahaja

KLIA2 Dapat Tengok Daripada Luar Sahaja



Sebab dapat tengok daripada luar sahaja makanya  .. masa lepak² kat tepi jalan kat jambatan hala nak ambil orang kat balai ketibaan sempatlah snap gambar ni hihihihihi ... jadilah .. kalau dekat dengan lampu memang dah possing dah .. mujurlah amir tidur masa ni.









14 ulasan:

Ujie berkata...

ada kwn siap bwk anak2 jenjalan kat klia2.

msredcheesecake berkata...

masa open day ritu akk dapat gi sampai ke lapangan lagi...

lia berkata...

da sampai ya... kami x sampai g ;)

Nieyl berkata...

hihi~nieyl lalu pun belum lagi..:)

Nafira usof berkata...

Salam Masya~
zura pon teringin tau nak pergi ke KLIA 2 tu. teringiiinnn sgt nak masuk ke sana.. tapi tu lah.. kalo nak ke sana mesti kena ade tujuan kan.. sbb agak jauh dari rumah kalo nak pergi saja2..

Ida Reen berkata...

takpe..nati pergi terus naik katebang kat situ kan.. hikhik :D

mamaarifakeem berkata...

Belum smpai sana lg..huu

lieyalatif berkata...

LIEYA PUN TAK sampai lagi sini....tgu nanti nak pi cuti2 ngan geng2 opis naik flite dari sini baru pi sini kot....

Tihara berkata...

cer try masuk dalam :)

N.Aima K berkata...

ala.. ingatkan masya nak buat review utk klia2..bila tah nak merasa g klia2 huhu

Fiza Rahman berkata...

Merasa gak lah masuk KLIA2 masa ORAT trial aritu. Memang besar.

MissNadia berkata...

kat luar pun jadi.. sampai juga ekk. N tak sampai lagi

ros_reeza berkata...

belum sampai lagi.. entah bila nak p. sebab takde urusan . hihihi

Julia Johari berkata...

Nanti ajak suami pi sekali...visit dlm klia2...ada pandora hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...