♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 14 Mei 2014

Home » , , , , , , » Bila keinginan membuak²

Bila keinginan membuak²



Malam tadi punya cerita bila dapat peluang makan satay, hihihihi .. sebenarnya kan.. sebenarnya kan .. hati ni membuak² sangat² nak makan satay kambing ... sebenarnya .. tapi terdesir dalam hati jer .. sejak baik daripada tak sihat seminggu lalu .. sekarang ni nafsu membuak² pulak .. walaupun nasi macam masih slow nak telan lagi ... tapi menu lain macam dah ok .. lagi² kalau sup atau yang berpanggang.





3 meja 3 pinggan penuh satay ... anak beranak katanya, tapi gambar lain takda ... gambar satay jer .... tayang eh kata keinginan membuak²... tapi tak puaslah nak makan satay kambing jugak, lagi² pagi ni nampak mamatisya update .. huhuhuhu.. manalah nak cari yer ... nak buat tak reti resepi kang tak menjadi lagi haru ...
rata² area kawasan rumah kita orang ni memang susah nak jumpa satay pelik ... satay daging saya tak suka pulak liat ... jangan satay kambing ada bau kambing sangat sudah choiii tau .. kalau rasa kambing tu takpalah dah nama pun satay kambingkan. krikk .. krikk .. krikkk ...


Tulungggg bagi info pada kawan² area pelabuhan klang ni mana tau empat satay kambing yang sedap...


16 ulasan:

PetakBunga berkata...

x pernah makn stay kmbing..ada bau tak?

Falsya berkata...

Baru je pas makan satay..kat hj samuri ade satay kambing..perut pedal semua ade..hehe

Zee Suhaini berkata...

masya, ni teringin sangat nape??hihi
kambing kalo yang berbau memang tak daya nak telan..

Nafira usof berkata...

hehehe.. teringin nak makan sate kambing rupernye... hehehe
selera orang baru sihat nih memang kadang2 lain macam sket kan~

harap2 jumpe lah sate idaman hati tu.. hehehe

QasehnyaRania berkata...

sate hj samuri tak da erk?

anda di tag .. jemput ye ^_~

http://lobaksusue.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-from-maria-firdz.html

lia berkata...

Allah.... nak tolong tp x tau tempat... kajang sate samuri jer tau... mampu doakan cpt dpt jer la yer... amin...

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Masya..payah nak cari sate kambing skrg ni..tpt2 trtentu jer.Klu sate ayam/daging lembu tu byk lerrr....

Nad MamaZN berkata...

yana teringin sate kambing, kite teringin char kuey teow, huhu... mana tah nak cari kat klang ni...

Afasz berkata...

adeh terliur n teringin la plak. kite suka makan sate yg ada mcm hangit garing tu sedap..

salam singgah sini dr
http://afasz.blogspot.com

Hayani Mhd Nor berkata...

Dah lama tak makan satay

Assalamualaikum & salam perkenalan. Jemput singgah di http://www.kedaivitamin2u.blogspot.com. Di sini ada info vitamin n supplement shaklee

- AZIE - berkata...

satey kambing dkt penang ni ada satu kedai sedap...memg best, isi empuk dan besar...mehla dtg penang, sy bwk g mkn hihihihi

::EIDA:: berkata...

huwaaaaa ni entry kedua psl satay kambing.. hukhuk.. entry sebelum ni ida baca orang dapat makan, ni entry akak teringin nak makan.. hukhuk... ida kene makan jugak ni. hoii sedapnyeeee lapaaa haih

Nory Zoulkefle berkata...

sedappp ke kambing...
?? nory tak makan...heee...tapi suka tgk org makan, nampak berselera sungguh,,,hehe

Sweetmama berkata...

hehe..sama la dengan k.eija boleh plk tetiba hari sabtu lepas teringin betul nak makan satay, mmg mcm org ngidam pdhal masa ngandung pun xde ngidam camni..

Fiza Rahman berkata...

Tak pernah lagi mkn satay kambing. Tapi dah terjebak dgn daging kambing sbb dulu tak mkn ☺☺

MissNadia berkata...

sedapnya.. N selalu makan kat area banting.. apa ntah namanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...