♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 27 November 2012

Home » , » Di duga atau dugaan

Di duga atau dugaan

  


Sedang banyak kerja yang menanti untuk disiapkan atas meja.. masa nilah tangan sebelah kanan sakit kat bahagian siku... nak menulis pun payah.. apetah lagi nak menyuap makanan.

Kalau dah nak menyuap makanan pun payah apetah lagi nak komen blog kawan²kan... dan menaip entry pun terkial² hadoilah huhuhuhuhuhu... dugaan betul, hubby bebel.. 'tulah kerja jer.. kesihatan kenelah jaga' kan.. tak pasal kene bebel... 

Mau berurutlah.. tak tahan nak pusing stereng kereta drive pun sakit... ape sebenarnya yang jadi ni salah urat ke....




Bicara Hati : Tak larat masak jugak.... (ni bukan alasan tau... ) jom makan kat luar yer.. hubby...
 
 
 
 
 

11 ulasan:

Nieyl berkata...

hihi~mungkin jgk la kot...g la urut kak...

fiza berkata...

Terseliuh ker? Semoga cepat sembuh.

Norhaizan hakim berkata...

Di duga atau dugaan...sama jer maksudnya.
Ada hikmah juga ya...boleh gantung periuk!

Nafira usof berkata...

pergi cek ngan dokter.. mana tau ade ubatnye..

moga cepat sembuh~

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

tertindih mase tdur ke kak,,heheh urut jgn tak urut ye

LYAfrina berkata...

lya pon 2 minggu kbelakangan bz sgt..dh la kat ofis xleh buka blog..harap kat rmh je.. mmg terhad sgt masa nk bw ni...

ch@ berkata...

Lor...knp? Salah posisi tidur ke? Hihiii... Tc ok.

suhaina laui. berkata...

semoga cepat sembuh ;)...yg best dpt coti masok ;)

BERT berkata...

mkn ubt tahan sakit pon ok kot hihi..

mamalieyna berkata...

tangan nak mintak rest tu..hehe~

get well soon to tangan..hehe~

nur anis berkata...

get well soon sis..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...