♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 19 November 2012

Home » , , , , , » Penangan Ombak Rindu Di Cameron Highland

Penangan Ombak Rindu Di Cameron Highland

  
Semalam seharian memenuhi jemputan kenduri, badan penat, balik sambung kemas rumah... sebab lepas kenduri ipar duai singgah kerumah, lepas tu sambung lagi pergi jemputan rumah kawan pulak sudahnya 2 heroo malam tadi ketiduran awal, ibu jugak yang mata buntang tak boleh nak tutup ape kes huhuhuhuhu.. haru betullah..... sudahlah 2 beranak tu boleh pulak bersahut²tan berdengkur hihihihihihi ....

Tangan pun dok tekan remote byond sana ni.. layan master chef pun sorang² 2 series sekali yer.... ala.. ammar dah terkeluarlah pulak.. lepas ni sapelah nak gaduh dengan che lah tu hihihihihi....

Tibe² mata terpandang kat info OMBAK RINDU wahh...... (orang lain dah layan sampai lebam² saya baru nak tengok hahahaha....) takpe janji tengokkan....

Memule cerita dia gegegegege memang 18sx saya tengk sambil letak tangan kat muka lepas tu bukak cari sikit kat mata tu huhuhuhuhu.. nasib baiklah layan sorang²...

Okk sampai takat situ jer.. lepas² tu sedihhhhhh... tak pasal air mata mengalir tengok tau... suke tengok lisa dalam cerita tu... lain daripada yang lain... oklahkan.. tak sedar layan sampai habis tau.
Pemandangan kat ladang teh tu.. cantikknya.... eh² pemandangan kat pulau tu pun cantik juga.... eh² semualah pemandangan dalam cerita tu cantik.

Family hubby ajak pergi Cameron, tak taulah dapat ikut tak ... sebab tahun lepas pun dah pergi ... sebab kerja tengah banyak tak boleh nak cuti .. sebab lagi satu tahun lepas tak sempat pergi ladang teh dah hujan (so hubby ajak pergi lagi tahun ni) sebab baca blog kawan² kata musim hujan ni jalan pun jem kat cameron hahahahaha.. mood pun macam lebih berat takmoo ikut. Achaner ni.... amir?? jangan ditanyalah pandangan dia.. sibuk jer nak ke cameron tu... suke sangat jalan²....

Bersungguh² nak makan strawberry coklat sedapp katanya......



Bicara Hati : Ade kene mengena ke.. dengan tajuk hahahahaha....





16 ulasan:

Nieyl berkata...

hihi~xpela...wlaupun xde kena mengena ngan tajuk..hihihi~sedih kan cter tuh...

Mrs Lurve berkata...

dh tgk byk kali jgk ombak rindu tue..tp ari2 layan jgklah..tgk bertiga..dulu berdua hehehehe

Falsya berkata...

suke tgk ombak rindu sbb ade aaron aziz..hehhee..relevant jugak la kan ngan tajuk..hahaha..

Nafira usof berkata...

zura gi haitu pon hujan masa nak naik CH.. jln agak jem jugak lah.. tapi hari ke 2 kami kat sana cuaca baik.. sampai lah kami turun dari CH.. x hujan~

Cho Zila berkata...

yang penting ombak rindu memang ada pasal CH.. memang kalau ikuttkan kata orangler kalau cuti sekolahjer CH akan jem... kalau jem memang tak syiok ngatkan...

Nazayiena berkata...

Bestnya nak gi Cameron lg....

QasehnyaRania berkata...

ada kne juga la..
sebb tang nak p cameron tu..
feel harus dicari..hihi

su pon cadang2 nak p CH juga tp tu la msim hujan skrg.tak menentu..
kang p tak pasai2 dok melepak dalam bilik aje..

apa kes ;D

izan mama mia berkata...

comel laa pic makan stawberry tuu

Ema Blog berkata...

teringin nak pergi lagi ke sana...alang2 musim cuti sekolah kan

Nisah Mat Noh berkata...

dah tengok akak ye, nisah ni sampai skang tak tengok-tengok OMBAK RINDU tu tau, sangatlah season kan kan kan ...

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

cite tu mule2 memg 18sg sikit kak,hihihi

lagi2 cuti sekolah tmbh pulak ujan kan, memg lah bercinta dgn jem,heheh

LYAfrina berkata...

lya smpai skarang x tgk2 lagi ombak rndu.. aritu langgan kt astro 1st.. sempat tgk permulaan episod.. pastu terbantut sbb nkkeluar... bila ade masa nk tgk.. dh tgk part ptengahan.. tup2... tba2 waktu siaran tamat.. huhu...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

ombak rindu best sbb ada abg aaron...chewahhhh "abg" aaron tuh hihihi...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

k.eija tgk ombak rindu ari ahad tu dah nak abis baru dpt layan sbb asben dok tgk cannel lain dulu tp xkisah sgt sbb mmg ada DVD Ombak Rindu..:)

itulah kalau g cameron time cuti sekolah mmg ramai n kalau hujan tu risau jgk nak naik cameron sbb kami pernah terstuck dlm banjir masa otw balik dr cameron..

tp tawakal jerk la if nak holiday..srnok pe Yana g cuti2 Cameron..

Nora Karim berkata...

ala... bestnya jenjalan cameron... jeles!

Puan Kutu berkata...

klu layan sorg2 ombak rindu nie mmg sedu sedan nangis..hihi

tak suka tgok lisa dlm ombak rindu sbb nmpk tak sesuai.lisa terlalu comel tuk pegang watak macam tu.hihi pendapat sy jer

cameron klu musim2 hujan mmg tak best.buat strawberi cicah coklat kt rumah jer la amir ekk..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...