♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 9 November 2012

Home » , » Rancangan cuti sekolah

Rancangan cuti sekolah

  
Hari ni hari terakhir sekolahkan... yeahhhh .. selamat bercuti buat semua guru² (cuti ker? rasanya cuti pun masih ade jer kerja sekolahkan.. kesian cikgu²...) isteri cikgu ni pun terkenelah tempiasnya huhuhuhuhuhu ....

Okk buat yang duduk asrama hari ni mestilah dok pulun kemas barangkan.. kalau tahun akhir kat sekolah tu .. mesti rasa sedihkan... tahun depan dah tak boleh sekolah kat situ lagi. (lagi² darjah 6, kenelah alami fasa baru tahun depan)

Rancangan cuti sekolah???????? ape eh... mesti ramai yang plan nak jalan²... kan.. dengan family, dengan adik beradik.. dengan ipar duai hihihihihihi ... kami???? ntahlah.. kalau hubby bawak ikut jerlah.. kalau tak dibawak tu buat² happylah duduk rumah yer.. pergi kerja balik kerja... jimat cuti...  ;p

Minggu depan cuti Depavali berselang dengan cuti Awal Muharram... nampaknya minggu depan jadi penunggu gualah.. ramai yang dah pulun isi borang nak cuti (^___^) seminggu wahhh sakan.... aku??? nak cuti mau kene pancung dengan bos gegegegegege.... belum hantar borang bos dah bagi memo dulu cuti dibekukan hujung tahun huhuhuhuhuhu .. 
 
Bagi ibu ayah yang sibuk tak berkesempatan nak bawak anak bercuti, bolehlah masukkan anak² dalam program yang mencabar minda mereka, jadi takdelah mereka tu boringkan... atau rasa terasing. Boleh lah join kem anjuran http://www.telagabirutraining.com/program-terkini-main. ade macam² aktiviti.... mungkin dah agak terlambat sebab banyak aktiviti yang dah penuh tapi masih ade kosong lagi kat Kem Math Magic.

Satu²nya gambar mase sekolah rendah buat persembahan pakai gaun hahahahaha.. tu pun gaun pinjam memori betullah... korang jangan gelakkan gambar ni tau.... 



Bicara Hati : Asyik musim hujan jer kan.. nak pergi berjalan pun macam tak best.


22 ulasan:

Mrs Lurve berkata...

a'ah btl..musim ujan skrg, nak jalan g mana pun terbantut..kalo nk g picnic tue susahla jgk..

~aYu~ berkata...

asyik tgh date je mana leh cuti nak bwk anak jenjalan. tp, xtau nak gi mana pun..

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

ehehhe comey pakai skirt,,=)

Falsya berkata...

Skang nie pagi2 jln dh xjammed sbb cuti sek..tp luarbkawasan kl plak nnt yg jammed sbb ramai org terjah sana..nak2 pulak melaka..lagi la..hehehe

eita berkata...

best cuti sekoloh..

C'Jai berkata...

yeaaaah..! seronoknya cutiiii...heheee

Ujie berkata...

Suami saya pun xdpt cuti..cuti umum pun kena kerja nnti. :(

Comel je gmbo tu masya..takde nk gelak pun. untungnya masih ada & elok lg.

fieda berkata...

wah..mmg nostalgia la..

ieja amieja berkata...

hurmm..musim cuti baru je bermula..kad undangan mcm2 dah byk diterima..huhu

Tihara berkata...

as salam

haah, cikgu pun kene gi sekol cuti2 ni..dah siap schedule kan..

Puan Kutu berkata...

betul tu musim hujan nak holiday pun tak berapa best..comelnya dia pakai gaun.hehe..

::EIDA:: berkata...

Akak bawak g shoping mall aje lah... huhuhu

IntaNBerliaN berkata...

ololooo comel je gambar lama tu.. kenangan tu kan :-)

LYAfrina berkata...

seronoknyer..cuti seminggu????
apa2 pon selamat memmenuhi xtvt spnjang bcuti ni..

Nieyl berkata...

itu la...nak berjalan pun mcm x best je klu musim ujan2 nie kan...

Deq's Qienz berkata...

tu la kan cuaca tak menentu..nk g jenjalan pon macam kureng jew..hikhik btw hapi holiday ya :)

fiza berkata...

Tak plan pon nak gi mana cuti skolah nih.

November rain. Hari2 redah hujan dan jammed..huhuhu...

Tihara berkata...

as salam

dah start cuit sekol ni musim hujan pun stat enjin dia..hehe :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

k.eija pun x cuti, sbb dah berholiday masa cuti hari raya korban bulan lepas, minggu ni dok umah jerk kot..huhu

kenangan sume ni bila tgk gmbar masa zaman sekolah2 dulu lebih2 lagi gmbar masa kita kecik2..hehe

izan mama mia berkata...

sama jer sy brasa sbb ank tak sekolah lg...

ieedaz @ mama_isha berkata...

Wowww klasik sungguh gambar tu :-)

sal ya berkata...

plan nak balik kampung...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...