♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 22 November 2012

Home » , , , » Masterchef Kat Cameron Highland

Masterchef Kat Cameron Highland

  


Penangan-penangan... lepas tengok ombak rindu.. masterchef pulak buat pengambaran kat CH hihihihihihi.... memang mengimbau betullah tengok pengambaran mereka tu...... bestnya ladang teh tu.... tu tempat yang lisa gaduh tu eh dengan aaron... teruja nak jejak..... tahun lepas pergi tak sempat singgah dah hujan, tapi ni pun musim hujan jugak gegegegegege....

Sayu mendengarkan suara amir, bile kite nak pergi cameron lagi ibu.. bestlah ibu kat sana... jomlah kite bawak embah, haziq, atukk... hadoilah..... (ibu tengah pikir ni.. takut bos ibu tak lepaskan jer.. ibu cuti sayanggg) seriau amir hilang kat cameron pun masih lagi mengimbau.... (kalau rajin korang carilah balik entry tu.. takmoo bagi link sebab memang seriauuu tauu.. tetiba amir hilang bayang sedang elok kami beli barang) huhuhuhuhuhuhu.......

Hanya senyuman yang ibu lemparkan.. sampailah amir ketiduran lena menyusu... ibu masih terbuntu memikirkan... bile anak dah makin besar ni memang kene bagi perhatian lebih.. lagi-lagi amir baru sorang jiwa dia mudah memberontak dah besar ni.. dah pandai cakap bosanlah dok rumah main sorang-sorang.. bile baby nak keluar dari perut  ibu ni gegegegege.... haru... cepat-cepat ibu pura-pura tidur tutup mata... pastu amir geletek ibu... hahahaha... ibu main-main tidoo yer....



Bicara Hati : In shaa allah kalau ade rezeki kite pergi yer sayang... moga dipermudahkan tapi tak bawak embah tau.... kite pergi dengan abang apis.(anak akak ipar)




13 ulasan:

Saya Disini berkata...

bestnye klu dapat p cameron..sy bru p skali

QasehnyaRania berkata...

ye ke..kena carik ni,,tapi kena pelan2 la..sbb tenet dah nazak ..haha

Nafira usof berkata...

CH mmg best kan.. rasa nak pergi lagii.. cuma kalo hujan, agak susah nak berjalan~

Mrs Lurve berkata...

masterchef kali ne dkt cameron memg best, nmpk ijau je..xlah bosan sgt, selalu nmpk riuh rendah hehehe..ehh mengimbau kenangan masa honeymoon dulu bila tgk ladang teh BOH tue

Nisah Mat Noh berkata...

nisah belum lagi sampai ke CH walopun orang Ipoh..
embah, orang jawa ye..

Afasz berkata...

sy pon nak pegi lg.. tak uas la p

ladang teh tk pegi pon :(

BERT berkata...

tade aral yang melintang boleh la pegi nanti ya...

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

heheh nak ikot gak =p

izan mama mia berkata...

nak g CH jugakkkkkkkkkkk

sweetmama@eija zaquanziqry berkata...

Itulah kan anak2 dah makin bijak berckp ni kita pun terkelu dibuatnya..

Tihara berkata...

as salam

tekan standard chartered, best taw cameron ni..sampai akak obses je rasanya:)

IntaNBerliaN berkata...

laaaa blh plak tanya bila baby nak kuar dr perut ibu... :-)

Puan Kutu berkata...

duu sy pegi cameron nie mmg rasa tak best lgsung..tmpt beli2 makcik2 je2.ye la time tu zaman muda2.

skang nie klu dpt pegi honymoon best gak...beli buah sayur semua pun best almaklum dh macam makcik2 dah skang nie.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...