♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 3 Mac 2014

Home » , , , , , , » Madah Buat suami

Madah Buat suami


Semua orang dah gajikan.. hari ni pun dah masuk 3 mac 2014, see cepatkan masa.. februari pun dah melabuhkan tirainya.. tirai lah sangat.. bak kata mawi gebooo hahahaha geboo tu adik beradik macam selimut agaknya. opsss.. cerita pasal selimut pulak pagi² krikkk .. krikk ... krikkk ....

Ntah apalah yang orang doh seacrh madah buat suami .. dah dua tiga kali .. berkali² jugaklah link u nampak kat nuffnang .. cuma baru ni kemain mendadak² tingginya .. haihhhh .... meh apa madah yang sesuai meh saya kongsikan .. sebab saya pun heran .. madah apa yang saya kongsikan pasal suami .. rasanya takdapun.




Print screen daripada nuffnang minggu lepas ....



Inilah madah yang paling sesuai buat suami .. lagi² lepas gaji ... buat kad comel sisipkan bagi kat suami .. jangan suami korang bertukar air muka sudahhh ......


Bicara Hati : Cuti hujung minggu menyiapkan kerja rumah dulu .. sementara air tengah ada.. almaklumlah sejak air kena catu ni 4 pagi sampai tengahari jer laju ada air.. lepas tu takda dah... jadi pepandailah tadah air sob ... sob .. sob ...



8 ulasan:

Kakzakie berkata...

Oh catu air tu bukanlah paip tak ada air langsung. Kakak ingatkan Syabas hantar air sebab paip langsung tak keluarkan air. Tak pernah tahu sebenarnya..

Kesianlah siapa yg dapat suami lokek/kedekut...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Sesuai sangat madah untuk suami di awal gaji ni Masya :)

Akak pun menampung air jugak Masya.. tapi air still ada pulak... Alhamdulillah

lia berkata...

he3 kadang2 merapik jer kata carian yg sampai ke blog kita kan

Nieyl berkata...

tu la kan...bler kena catu nie...kena lebih bijak mengurus umah nie..sbb kat umah boleh di katakan hampir 80% kite akan guna air nie...:)

Fiza Rahman berkata...

Sedap madah tu...hehehe...

Alhamdulillah, so far bangi tak der dalam senarai lagi.

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

heheh lepasni org yg nk cari madah utk suami dah jumpe dah,,

ros_reeza berkata...

madah buat suami?.. hihi.. madah berhelah?..

- AZIE - berkata...

sama jugka sdkah yg plg baik dr sorg isteri..adalah utk suaminya..jom sama2 kita amalkan...bukan susah nk dpt pahalakan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...