♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 17 Mac 2014

Home » , , , , » Tiada istilah cuti untuk diri sendiri

Tiada istilah cuti untuk diri sendiri



Alhamdulillahhhhhhhh hujan membasahi bumi selangor, jerebu dihari jumaat ..... Hari ini dan semalam hujan sudah.... Tak pastilah hujan semulajadi atau hujan pembentukkan awann... Yang pasti jerebu hilang yahooooooo.....

Kunun2 cuti hari ni nak selesaikanlah apa yang patut... Ermmmm ... Memang kita merancang allah jua yang menentukan.... Jadi ikut je lahhhh kalau dah itu ketentuannya, lain yang dirancang lain yang jadi kikikikiki...... yang pasti amir hari ni kesekolah macam biasa... Seronok betul dia ibu hantar ke tadika... Siap cakap kalau ibu hantar selalu kan best hihihihihi....

Hujung minggu sibuk kenduri kawin adik sepupu .... Tadi kerumah mertua dapat perkabaran bapak mertua tak sihat.... Ya allah dugaan kami agaknya ada hikmah juga ibu cuti... Hari ni, esok amir ikut ayah pergi rombangan sekolah.... Harap hari rabu bapak mertua dah sihat bolehlah hantar amir macam biasa.... Doakan yer moga bapak mertua saya cepat sembuh.

Oklah... Cuti kerja jer, tapi blog tak bercuti hihihihihi..... Dah malam baru sempat buka bw kengkawan..... Moh layan gambar anak bujang saya yang kepenatan.




Esokkkkk????? Pastinya kerja mengunung sedang menanti sob .... Sob ... Sob cpu masuk hospital, kalau boleh mahu je cuti huhuhuhuhu.... Harap dah setellah kalau tak memang esok buat file lagilah jawabnya.





















12 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

perancangan Tuhan tu ada;ah yg terbaik.. nasib yana dah cuti kan..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Ana..tu la nama jer cuti tp berbaris keje yg menanti.Semoga pak mertua Ana cepat sembuh ya.Aaminn

Mama Safiy Arfan berkata...

Bjln2 dìtgh mlm... moga pskmrrtua sis cpt sht,

mamaarifakeem berkata...

Bila sesuatu terjadi mcm ni kan, kita akan terfikir, ALLAH adalah sebaik2 perancang, aada hikmah awakcuti kan... moga cepat sihat hendaknya bapa mertua ..amin..

QasehnyaRania berkata...

semoga bapa mertua sis cepat sembuh.sama sama doaan k

babYpose berkata...

Assalamualaikum, Alhamdulillah anak menghargai dengan bagitau seronok mama hantar ke tadika. InshaAllah bapa mertua cepat sembuh dan sihat. Amin.

Nafira usof berkata...

Kita hanya mampu merancang jer kan.. Tuhan yang menentukan segalanye.
Moga Ayah mertua Masya cepat sembuh.

Rumah zura di landa ketiadaan air. haru jugak x de air neh.

Kakzakie berkata...

Doa kakak moga FIL Masya cepat sembuh..

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak masya.. sabar banyak. semoga mertua cepat sembuh..

Khai♥Rin : anies berkata...

syafakallah utk bapa mertua

Fiza Rahman berkata...

Samalah yana. Kalo cuti memang byk keja menanti kat umah tu. Tak der istilah rehat. Smoga bapa mertua cpt sembuh.

Sweetmama berkata...

alhamdullillah, dah mula hujan dah skrg ni kan..

moga bapa mertua yana cepat sembuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...