♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 21 Mac 2014

Home » , , , , , » Hadiah Bertuah Buat Blogger Yang Bertuah

Hadiah Bertuah Buat Blogger Yang Bertuah


Saya tak perasan yang entry ni terperam dalam draft, ingatkan dah publish ... masya² ... kemain lagi ko bizi kan .. sampai terlepas pandang entry ni .. ampun.. ampun sesangat. korang ingat tak saya pernah buat entry ni http://masyaamiraaimie.blogspot.com/2014/01/semalam-yang-biasa-sahaja.html dan entry http://masyaamiraaimie.blogspot.com/2014/01/hadiah-bertuah-masih-tiada-pemilik.html

Sebab saya dah memang niat.. dan hadiah pun dah ada.. jadi saya kenalah tunaikan ..... sebenarnya saya niat kalau ada pengomen ke 31, tapi sebab takda yang sudi komen lagi .. (maklumlah saya pun kadang malas nak komen juga) saya amik pengomen yanggggggg paaaalllliiinggggggg awal sekali .. bukan apa nak memudahkan kerja .. takut amir takmoo bagi kerjasama je kalau soh dia cabutkan... lagi² bila kami duduk kampung ni... memang masa terhad sikitlah .. nak buat itu ini.





inilah hadiah yang saya nak bagi tu.. apa dalamnya?? adalah.. rahsia.. tunggu sampai pada penerimanya yer.. hihihihihi >____<


Dan pemenang yang bertuah ialah sila scroll sampai bawah....

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v



Tahniah mama ...... mama nanti emailkan kat saya alamat tau .. nowzyana@yahoo.com .. 




Bicara Hati : Tak sangka ada rezeki menang giveaway blog yatie.. lama tak join.. masih ada rezeki menang.





12 ulasan:

Zee Suhaini berkata...

moga makin murah rezeki masya..
tahniah pada yang bertuah jugak..

Mama Safiy Arfan berkata...

wah..bestnye......

Joanna Yunus berkata...

Hehehehehe.... tak sangka mama.... seronoknya rasa bertuah sangat2.... memang tak sangka...

ieza ashaari berkata...

Rezeki tukg komen no 1. Hihi..

nurbijen berkata...

Tahniah buat yg bertuah :)

NzA berkata...

wah tahniah mamaQS......seronoknya dpt hadiah.

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum. taniah buat pemenang. hehee selamat pagi, singgah sambil menabung sini~~~

Fiza Rahman berkata...

Tahniah buat yg bertuah tu.

Sweetmama berkata...

Tahniah kepada pemenang..:)

::EIDA:: berkata...

beg Avon pink tu dah jadik tempat letak syiling ida.. sangat berguna! hehehheheheh tahniah pada yang bertuahhh kali nii ;))

Puan Kutu berkata...

ini namanya murah rezeki..memberi hadiah pada org,kita pun dpt hadiah.hehe

QasehnyaRania berkata...

tahniah pada mama.rezeki beliau.
tahniah juga buat akak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...