♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 31 Oktober 2014

Home » , , , , , » Rezeki Oktober Agaknya .. Mencurah² Bagikan Air

Rezeki Oktober Agaknya .. Mencurah² Bagikan Air



Assalamualaikum ..... aku tak taulah nuffnang biol ker?? atau memang murah rezeki aku bulan ni hahahahaha ..... berjujai cpuv datang, memula cam confuse jugak ... tapi takpalah .... anggap jer memang dah rezeki oktober.



Bagaikan air mencurah² dibuatnya, yang buat aku confuse ada 1 cpuv sampai 2 3 hah!! dah kenapa .. jangan duit yang dah kredit tetiba hilang sudahhh haru .... amaun ciput jer.. nak cash out bulan ni pun tak mampu lagi ....

Terima kasih nuffnang bagi rezeki kat blog saya ni ... lepas ni gigihlah perah otak cari idea nak mengarah .. gambar banyak .. cerita pun banyak nak kongsi .. tapi tu lah .. masa nak mengarang pulak takda .... huhuhuhuhu .... kalau korang nampak iklan berjujai tu menari² kliklah eh .. tq.. sayang korang .... (^____^)v











8 ulasan:

irdina ilham berkata...

wah...rezeki...tahniahh

QasehnyaRania berkata...

a’aa kan.blh dikatakan semua nya dpt sebegini.
mudah mudahan idok le ditarik balik..

Mardiah Diana berkata...

Salam singgah sabtu sis..Alhamdulillah dan tahniah sis...

ch@ berkata...

honestly, kita agak tak phm dgn BE BE ni, buka akaun tgk amount je. hahaaa. mendaftar hr tu pun, kwn yg buatkan. sengal tak? haha.

Ida Puanstoberi berkata...

akak jarang check NN nih. Maklum lah.. pendapatan ciput ja.. haha. Jadi, biarkan je lah dediam situ. :D

SalbiahM berkata...

wah..murah rezeki kak masya!tahniah..

LYAfrina berkata...

alhamdulillah rezeki..
nuff kali ni sgt bmurah hati,.

- AZIE - berkata...

tahniah masya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...