♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 30 Mei 2012

Home » , » Banyak perubahan

Banyak perubahan

  

Alhamdulillah baru hari ini masuk kerja.. banyaknya kerja² atas meja uwarrrrrrrrrrrrrrr.... tibe² mood nak sambung cuti balik kikikikikiki...
 
Semalam terpaksa ambil cuti lagi sehari, sebab kesihatan tak mengizinkan untuk datang kerja.. nama jer cuti.. tapi bukan betul² berehat kat rumah pun semalam huhuhuhu.... keluar rumah pukul 9.00 pagi sampai 10.00 malam baru balik rumah.. ;p 

Hari pertama datang kerja banyaknya perubahan... terutama di kala cuti sekolah telah bermula.... yeahhhh jalan sangat² lapang okkk dah macam jalan saya yang puyer sorang... polis traffic pun takde ikut jer traffic light.. ok jer.. perjalanan yang lancar.. sungguh pun keluar rumah pukul 7.00 pagi kikikiki..... 

Nampaknya banyak entry kawan² saya tertinggal kenelah saya maraton ni hihihihi... terima kasih pada kawan² yang sudi singgah sini walaupun saya tak update entry huhuhuhu.. tolong² sapu kan habuk yer... ;p

Ok nak sambung dulu siapkan kerja nanti² saya maraton rumah kawan² semua.. tungguuuuuuuuuuuuu (^__^)v

15 ulasan:

pena rozie berkata...

bestnyer cuti........

anisalya berkata...

bila dah cuti mmg susah nak ambik mood kerja semula kan..

Ujie berkata...

kuar pg balik mlm..bagusnya masya berehat ya..^__^

KhaiRin : anies berkata...

keje rajin2 no!

ieedaz @ mama_isha berkata...

selamat berkerja masya! dah ujan lebat pagi nii, lemah longlai badan ni..hehe

aku HaniAsyira berkata...

kerja baik2 ei!!!

Saya Disini berkata...

selamt bkerja

IntaNBerliaN berkata...

a'aa cuti sek mmg jln jd lengang kan.. best je.. hihi

Tihara berkata...

seronok kan kalo dah stat cuti..nak ambik mod keje tu yang payah ..selamat bekerja dgn hepi :)

Ucu Faridah berkata...

cian masya...siapkan kerja tu dulu baru maraton..nanti tak pasal2 dapat kad merah dari bos....hihihi

Ina Haireina berkata...

semoga cepat sembuh..dan selamat kembali ke opis.. :)

MamaEma berkata...

samalah..hari ini baru masuk kerja...sekarang tgh balas jejak mereka..hehehe

ecadwinkyasha berkata...

ramai org suka cuti sekolah.

qaseh johanna berkata...

sakan bercuti...jeles taw..bila dh keje blk ni..kena la kusyuk ea!jgn ingt cuti lg dah taw.. hihi

fieda berkata...

kak fieda pun byk dh tertinggal ni..tu yg dtg bermarathon ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...