♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 30 Mei 2012

Home » , , » WW - Chicken chop rm 5.00

WW - Chicken chop rm 5.00

  
 
Jarang ade entry WW kan hihihihihi...

Menu kegemaran amir bile order makan kat kedai depan taman perumahan kami....
disebalik ayam banyak kentang goreng yang tersorok...
layan... (^__^)v


18 ulasan:

Saya Disini berkata...

sedp tngk

pena rozie berkata...

tengok mknan semuanyer sedap....

saffiya_aleesya @ echa berkata...

wahhh amir suka chicken chop ekkk..ibu dia suka apa plak hehehe

nur anis berkata...

5 ringgit je ke ni...murahnya...

Salmiza berkata...

pasar malam tpt kite pun jual ciken cop $5..berbaloi..

anisalya berkata...

lama tak makan chicken chop.

Jaa berkata...

murahnya..5 rgt jer...

Tihara berkata...

murah sunggoh...kat tpt akk kurang2 tujohengget

Yana Libra berkata...

kat tempat saya pun ada ciken cop rm5..hehe~~

Sherwieyna Muzzawer berkata...

salam kenal.memang nampak sedap.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

LYAfrina berkata...

wah...murahnyerr

Ummi Iman berkata...

murah... Amir suka mesti sedap. Budak2 cerewet juga bab makan ;) mereka pandai merasa

IntaNBerliaN berkata...

5 hengget je.. murahnya.. :-)

qaseh johanna berkata...

uish...boleh lawan chicken chop sy gak ni..hihi

AdaM Hawa berkata...

lama tak makan chicken chop..

fieda berkata...

murahnyer..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah sedap & murahnye

pandai amir makan chicken chop ye..
Zaquan chicken chop dia x berapa minat sgt, tp kentang goreng mmg favourite dia..:)

eita berkata...

murahnyer....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...