♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 23 Mei 2012

Home » , , » Berehat sebentar bersama kit kat

Berehat sebentar bersama kit kat

  
 

Bile badan tak sihat ni... mata bertambah² lah kuyu.. lepas lunch, sudahnya nak menyiapkan kerja pun malas jer... jom kunyah berehat sebentar bersama kit kat..... tapi tengok gambar jerlah yer.. sebab saya dapat FM ni daripada hijau cantik a.k.a cha.
Saya dapat sebab jadi pengomen tegar bulan mei kat sane... terima kasih cha... amirlah yang paling teruja sebab dia ingatkan kit kat yang betul² boleh makan yang macam ayah selalu belikan kikikikiki.... coklat amir kirim lagi mahal daripada surat khabar ayah hihihihihi.. gelak jer saya kalau dengar dua beranak tu berborak...


 Cantikkan simple.. cha kamu memang kreatif kad tu pun ade quilling (betul ke.. saya eja tu huhuhuhu)
hijau cantik a.k.a cha 
 

Suke singgah blog cha baca kisah auni dan adli.. dan semangat cha yang tengah membuak² buat puri.. so sweett... kekalkan semangat kamu itu yer.. moga akan menjadiinspirasi saya bile ade baby lagi nanti... doakan saya tau.. 40 blogger doakan.. amin termakbul doa tu..... suke tengok muka dua beradik ni.. sweet jer.... (^__^)v

Pinjam gambar anak² cha yang bam bam ni.. letak sini... adli ni mau macam amir besar nanti bam bamnya....


 



 


Semoga auni dan adli membesar bagaikan juara okk....

12 ulasan:

ch@ berkata...

hik ada entry pula. thanks yana buat i malu je. gmbr auni tu gmbr lama. cer tgk gmbr skrg, serabai. hahaaa.

Nazayiena berkata...

Kak Nurul doakan moga Masya cepat2 dpt kwn amir...

LYAfrina berkata...

hehe.skali tgk..mmg tertipu..igtkan kit kat betul2

IntaNBerliaN berkata...

ooo fm rupenya... mmg nmpk cam betoi.. cntik..hihii

Masya berkata...

cha: memang saje amik gambar auni yg masa kecil, sebab muka adli sekarang mcm auni kecik2 dulu....

Masya berkata...

terima kasih kak nurulll.....

lya & ina: itulah kan.. hahaha...

sHaR!Na eLyaNa berkata...

wah..comelnya auni..

MamaEma berkata...

ingatkan rehat makan kita kat dah tadi

anisalya berkata...

dapat jugak kit kat drpd cha. kad tu sma cuma tulisan sedikit berbeza. hehe...

fieda berkata...

la..ingat tadi kit kat betul jgk..

qaseh johanna berkata...

doakan sy jugak untuk dapat baby.. aminn..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Eija pun dapat FM Kit Kat yg nmpk mcm real ni dr Cha, tp x berkesempatan lg nak wat n3..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...