♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 25 Mei 2012

Home » , » Vitagen Kolagen

Vitagen Kolagen

    
 

Korang suke minum vitagen tak?? saya?? saya jangan cakaplah peminat tegarrr hihihihi... saya dan amir memang suke tak kisahlah vitagen, nutrigen, solivite .. semua pun okk jer.... yourget pun saya ok jer.. tapi amir tak suke sangat sebab yourget lagi masam....
Oklah hari ni saya nak kongsikan sikit pasal vitagen collagen ni... sebenarnya inilah kali pertama saya cuba dan beli sendiri.... sedapp rupanya nyum² lagi² yang kolagen ni kurang gula haruslah suka.. sebab tak manis atau masam sangatkan......



stok percubaan beli satu pek dulu... 
(abaikan pemandangan kat belakang tu.. meja bersepah²)
  • 0% lemak
  • mengandungi serat makanan
  • kultur hidup & aktif
  • diperkaya dengan vitamin C
  • Dengan 500mg peptida kolagen laut (sumber ikan)
 
Setiap botol minuman kultur VITAGEN KOLAGEN kurang manis mengandungi 500mg peptida kolagen laut (sumber ikan) dan 30mg vitamin C. Setiap botol memiliki berbillion kultur hidup untuk penghadaman dan ian mengandungi serat pemakanan (inulin) inulin menyokong pertumbuhan bakteria bifido dan menolong mengekalkan persekitaran usus yang baik.


hahahaha... tengok banyak tak saya borong...
kebetulan ade orang datang jual kat opis ni... 3 pek vitagen biaser rm 11.00
1 pek vitagen kolagen rm 5.00
so semua sekali rm 16.00 
kalau beli kat luar mahal sikit.. kecuali ade promosi....
(stok ni tak sampai sebulan mesti dah habis punyer.....)




Kolagen merupakan protein yang menghubungkan tisu, tulang, tendon dan kulit. minumlah vitagen kolagen kurang gula setiap hari.


Hari ni takde letak gambar model yer.. sebab gambar² ni semua amik kat opis.. stok pun kene sorok² kat dalam peti sejuk rumah tu.. kalau tak mau semua ni amir habiskan sekali hadap jer huhuhuhu



psttt.. psstttt.... lepas ni nak minum cocoa collagen pulak hihihihihihi.... ramai yang kate sedapp.. kebetulan kawan kat opis pun dah ade yang jual... haruslah cuba minumkan.... amboiii kelassss ko masya yer.. semua main kolagen jer... jangan mara... soh minum jamu secawan pun payah aiyakkkk.......




19 ulasan:

saffiya_aleesya @ echa berkata...

amboi2 kemain lagi skrg ni ber collagen je ekk..ok laa tu awet muda laa pasni hehehe..

p/s: hati2 dgn vitagen yg diorang jual kat ofis sbb dulu kat ofis ni pun ada gak org jual vitagen tp mcm bkn vitagen ori sbb packing n bottle xsama kualiti ngn yg ada kat supermarket..better beli sendiri je sbb harga lebih kurang je kak!!

PUANSTOBERI berkata...

ha.. promo vitagen tu salu dtg opis2 kan.. retu dtg ofis akak, tp time tu dpt skali percuma bekas cam tupperware tu. ngeee :D

Akak lagi sker nutrigen :)

Kakzakie berkata...

Kakak tak pernah minum yg ini lagi pula selalu anak kakak yg pilih tak tahu pun apa pilihan dia. Kakak suka nestle yogurt lemon...

hanginsepoi2 berkata...

dari dulu vitagen menjadi pilihan anak2 hingga kini =)

Nigina berkata...

wahhhh vitagen kolagen... wah sgt bagus... confirm lepas ni awet muda...

Che Rosliza Che mat berkata...

anak-anak suka...ibunya suka jugak sedap!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

tapi xtau laa yang akak punya vitagen ni..mana tau kot2 yang jual kat ofis akak tu OK ke..kang kata saya pandai2 buat gosip plak hehehehe..cuba akak perhati botol n tulisan kat botol tu...ada apa2 beza tak dgn yang beli kat supermarket?? sbb yang saya beli tu tulisan "vitagen" dia cam kembang je pastu botol dia mudah kemek..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

ala kak dah beli tu minum jela tak payah risau yer..rasa sama je hehehe..kat KOMTAR ni kadang2 ada gak nestle buat jualan murah macam jual kit kat..mmg murah2 ler.

Ujie berkata...

Ooo..dh ada vitagen colagen..

Saya & suami pulak suka Yakult. mmg sntiasa ada stok dlm peti.

Vitagen/yakult..dua2 baik utk kesihatan usus.

anisalya berkata...

vitagen, nutrigen semuanya saya boleh minum. hahaha... mmg sedap. teringat masa zaman sekolah dulu. nk beli vitagen siap ada form lagi. mahal jgn ckp la masa tu. ye la. bkn sng nk dpt duitkan...

Saya Disini berkata...

sedpnyer

Salmiza berkata...

Dah rasa yg vtgen colagen tu..masam kan..x manis..baik utk kesihatan

qaseh johanna berkata...

sy xboleh minum bnd2 camni..xkisah apa jenama pon..susu ke yogurt ke..mmg failed..xboleh telan..dh cuba tp ttp xboleh..huhu

Afasz berkata...

tak pernah rasa..sedap ke...ada kolagen la....bagus tuk kulit kan

ieedaz @ mama_isha berkata...

wah cam menarik je, nak kena try nih! hehe

IntaNBerliaN berkata...

ooo baru tau ada vitagen kolagen jugak...

nanti nk try la...hihii

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

kami pun peminat vitagen jugak,

selalunya kalau ada promosi asben mesti belikan buat stok dirumah..( 3 RM10).

Adaa berkata...

wah, patutlah packaging lain, tertanye dr dulu..rupenye vitagen kolagen..hehe

Ramai yang cuba kolagen ni, bukan utk muka je kan..untuk sendi, kornea, tulang, rambut, semua lah.. :)

kolagen terbaik/kulit anjal dalam masa 8 minggu/rahsia kolagen semulajadi/Shaklee Collagen Powder/

Tanpa Nama berkata...

Saya tak rasa ada vitagen yang tipu. Sbb mmg vitagen ada buat home delivery so tak mustahil kalau ada orang jual kt selain supermarket.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...