♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 28 Mei 2012

Home » , , » Selamat bercuti

Selamat bercuti

  
 
Monday yang sentiasa blues.... hari ni saya bercuti... entry ni adelah auto publish.. semalam saya ke johor ade jemputan kawan suami adik dia kawin.. kebetulan dekat dengan rumah abang bapak metua jadi kami pun haruslah bawak mertua singgah kan.. kire macam balik kampunglah.......  
 
Malam tadi kami tidur dimelaka yeahhhh.. hari ni nak jalan² kat melaka...... lagipun hubby kan dah mule cuti hari ni.. cuti sekolah (^__^)v.
 
Nanti² saya sambung story yer bile balik..... (^___^)v


11 ulasan:

Tihara berkata...

wahh best nye coti2 malaysia..siap g makan kduri :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah srnoknye bercuti..

Happy Holidays ye.. :)

ieedaz @ mama_isha berkata...

selamat bercuti...wah melaka tempat tumpah darah ku! heheh :p

Fieza79 berkata...

wahh best nya jln2 melaka..nti story2 ye..

nur anis berkata...

seronoknya cuti..:)

anisalya berkata...

selamat bercuti jugak adanya.

Mrs Lurve berkata...

dtg singgah nak ucap selamat bercuti..mood jeles hehehehe

Saya Disini berkata...

huhu..sy bekerja

Kakzakie berkata...

Wah... makan angin lagi ye. Melaka banyak tempat tu kalau ikutkan boleh lenguh kaki...

izla berkata...

bestnya jalan-jalan...
saya sempat ke johor je ada wedding last weekend. ahad dah kat KL balik :(

IntaNBerliaN berkata...

slmat bercuti utk yana :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...