♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 23 Mei 2012

Home » , » Debat ptptn kat Astro Awani

Debat ptptn kat Astro Awani

   


Mood tak sihat malam tadi.. jadi takdelah nak melayan tv sangat... sampai kipas berpusing² punyerlah laju pun saya tak rasa ape.. tapi berselubung dengan selimut camne tu huhuhuhu... panadol solube dah minum... pun masih tak berpeluh².. air 100 plus dah nak habis sebotol.. aiyakk.. hari ni kerje jugak.. nasib baiklah opis mendamaikan... tak huruhara... 

Sape tengok debat ptptn malam tadi???... pade² saya tak sihat ni.... telinga ni.. masih boleh tangkap lagi ayat² rafizi pada khairi jamaludin hamboiii kemain pedas lagi yer.. saya pun bukan sokong mane²... belajar dulu pun tak amik ptptn amik kpm jadi dengar gitu² jelah.... sudahnya tak larat terus masuk bilik tidur.. tak tahu pun ape kesudahanya...
Tapi isu tu memang hangatlah jugak kat opis pagi ni.. hangat² suam² kuku gitu² jerlah.... apepun pada yang pinjam tu bayar jerlah iyer dokk.. dah nama pun hutang kenelah bayar... (^___^)v


Pagi ni juga dikejutkan dengan pemergian arwah norma.. al-fatihah buat arwah norma moga rohnya sentiasa dicucuri rahmat amin... saya mule mengikuti kisah norma ni lepas menonton sekali imbas di MHI dan terus baca blog moon untuk mengetahui perkembangannya... semoga suami norma dan anaknya yang comel tu tabah menghadapi dugaan ini. sumber : moon punyer blog





8 ulasan:

oya berkata...

famous topik ni

Fieza79 berkata...

get well soon..lbh baik melayan bdn yg xsihat dr tv ye tak..?

|| NaFiRaa || berkata...

hutang tetap hutang kan~
kenapa lah nak pertikaikan hutang sendirik.. kadang2 tak paham dengan manusia skrg nih..urrmmm

moga cepat sihat yer..:)

pena rozie berkata...

Al-fatihah....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

x sempat nak tgk pun..huhu..

siannya yana x sihat. moga cepat sembuh ye..

al fatihah buat arwah norma, moga roh nya dicucuri rahmat..AMIN

IntaNBerliaN berkata...

moga yna cpt smbuh...

xtgk pun, tp hubby ada tgk kt you tube ke mana entah mlm td.. sy xlyn pun, lgpun sy loan mara..

al fatihah utk arwah norma...

fieda berkata...

al fatihah buat norma..

fieda berkata...

moga cepat sembuh la ye...kak fieda tabk tgk la awani mlm tadi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...