♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Sabtu, 20 Oktober 2012

Home » , » Hujung minggu jadual penuh

Hujung minggu jadual penuh

   


Hari cuti macam ni .. memang jadual haruslah penuh... lagi² hubby takde kelas.. jemputan² haruslah pergi.. orang dah jemput kan.... tak kiralah jauh dekat ... ade kesempatan kami singgah.... 

Ok... balik kampung yeahhh.. amirlah paling suke.... kali ni sepupu² pun balik sebab esok ade projek baikk punyer kat rumah mertua.... projek nak raya korbankan.... adelah sikit program adik beradik hihihihi.. nanti cerita yer.. kalau berkesempatan.. sebab minggu depan lagi bz selasa dengan rabu ade kerja kat luar... khamis dah cuti (huh patut cuti dah rabu tapi sebab ade kerja kenelah kerja juga uhuk!!!)
 
Patutnya hari ni kena kerja, ajer giler haihhh nak kene kerja hari ni.. mau muncung hubby boleh sangkut baju bajan ngee~~~~ langkah bijak semalam rehat panjang tu .. tak keluar mane pun siapkan semua² kerja tau.. baik tak?? baik tak?? baikkannn..... ;p sampaikan ade kawan ajak keluar pun takmoo ikut.

Okkkk hari ni takmmoo ingatkan kerja nak jalan².. nak makan².... ;p


Bicara Hati : Ade entry tambahan pada yang bertanya mengenai tawas lagi .. klik sini. Ape yang saya mampu jawab jer saya jawab... nak tau lebih lanjut klik laman web dia yer...
 
 
 
 
 
 


13 ulasan:

::EIDA:: berkata...

Waahhhh bestnya. ida duduk rumah no paln pun... makan tido makan tido aje lahh kerjanya. hikhikhik

Tihara berkata...

as salam,

wow penagna tawas tu..best nya gi makan2 kenduri ey masya :)

mamalieyna berkata...

waa jadual padat eh, kite padat dgn kerja rumah jer. en suami takde..takde la sesi jln2 ..huu~

next week blk kg..huyee..d

Karukord Jagau's berkata...

selamat balik kampung :)

ieja amieja berkata...

seronok lah amir dpt blk kg..ank2 akk pun sibuk nak blk jg tp x dpt lah akk minggu ni..tunggu je la raya haji ni..

eita berkata...

nak ikut...

QasehnyaRania berkata...

Wah sibok ibu skrg yer..
Buat kenduri ke ry korban nti kak

fieda berkata...

hari cuti tak mo igat2 pasal keje ok...

Cik SHiNJU berkata...

Salam kenal..
Follow dr blog Kak Zakie :)

SeputihSalju berkata...

btl tuh.. sy pun kalu dah cuti mls nak pkir kejer, taim cuti ni lah kita nak rest kan... :-)

C'Jai berkata...

biasanya hujung m,inggu mmg penuh...kan...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah mcm full jer xtvt hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

hujung minggu kalau boleh mmg masa utk family saja kan. kalau bawa balik kerja opis pun selalunya mesti x kn buatnye..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...