♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 18 Oktober 2012

Home » , , , » Rezeki anak kelahiran selangor tahun 2008

Rezeki anak kelahiran selangor tahun 2008

  
 
 
 
Susulan daripada pertanyaan kawan² daripada entry sebelum ni .... cara dapat bonus shopping daripada TAWAS
 
 
 
 Wanieys - yupsss... anak selangor jer.... tak pastilah negeri lain....
Afasz - ha'ah discount untuk masuk ke i kidz i-city 50% (tapi i-city pun tak pernah jejak hihihihihi...)
Tihara - Anak pahang lagi istimewa kot macam² dapat dari felda hihihihihi...


 Adam Hawa - macam² jugaklah... beras, susu amir pun dapat juga... lupe pulak nak amik gambar, lepas balik shopping terus kemas kat dapur hihihihihi .......


Mama isha - insyaallah kalau ade rezeki tak kemana².... kebetulan yang ini untuk kelahiran januari 2008 hingga oktober 2008, ni pun dah banyak kali kami dapat panggilan tapi jauh dari rumah.. alhamdulillah akhirnya ade juga rezeki kami dapat dekat dengan pasaraya depan rumah .. tu pun banyak kali bagi tau.. kami nak yang dekat² dengan rumah ...... ade juga jiran² yang dapat dekat econsave dan giant (^____^)
 
 
 
Ujie - Kelayakkan ni untuk anak² sebenarnya.. anak yang lahir dinegeri selangor pada tahun 2008, tapi takpe ade juga ke istimewaan untuk warga emas tau.. macam² info lagi bolehlah rujuk kat http://www.tawas.org.my


Falsya - Kalau dah duduk lama bermustautin pun berkelayakkan janji ade anak lahir 2008 atau tahun selepas² itu hihihiihihihi.... (^_____^)v tapi kenelah baca syarat²nya dulu kat ...  http://www.tawas.org.my


Nafira - Yang lahir tahun lain pun dapat janji lahir bermula januari 2008 hinggalah sekarang yang dah berdaftar, tunggu jer.. call dari Tawas insyaallah adelah rezeki tu kalau dah berdaftar...... kalau tak daftar kenelah cepat² daftar (^___^)v



Bicara Hati : Tahniah juga buat kawan² kakitangan kerajaan negeri yang dapat bonus tambahan masuk akaun tabung haji dan sijil BSN hari raya hari tu. Murah rezeki korang ... yang takde buku tabung haji pun dibuatkan... (^_____^)v ape lagi bolehlah daftar haji kalau dah cukup rm 1,300.00 kan....





13 ulasan:

dhiashahida berkata...

wah..best la ank selangor..rezeki kan..;)
kiter ank jati nogori ha..;)

Kakcik Nur berkata...

Rezeki jangan ditolak. :)

C'Jai berkata...

Rezeki anak kelahiran selangor....tahniAH!!!

ieedaz @ mama_isha berkata...

tq masya sbb explain further..mungkin tak dapat lagi sbb isha lahir disember 2009.. :)

ade la tu rezki akan dtg..insyAllah

eita berkata...

rezeki tu..

untuk orang ganu takde ke?

Falsya berkata...

alaaaaa..kene anak jati selangor ke?..kalau yg dh berpuluh2 tahun duk kat selangor mmg xde harapan nyeah..heehehe..

untung jd anak jati selangor..

IntaNBerliaN berkata...

syoknya murah rezeki :-)

Saya Disini berkata...

rezeki

Kakzakie berkata...

Kalau Johor buat diskaun masuk legoland untuk anak negeri Johor kan ke baik - tapi tak mungkinlah Yana - gigit jarilah.

Nafira usof berkata...

yang lahir tahun lain x dapat eh?? kena register x??

fieda berkata...

anak2 kak fieda semua anak selangor tp tak tau pun pasal ni..maira lahir taun 2008..nk try la..

Mrs Lurve berkata...

oklah..baby tahun depan lahir kat selangor hehehehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Ohhh k.eija x pernah tau pasal Tawas ni w/pun k.eija n hubby anak jati selongor..adoiyai..
sat lg nak terjah la website tawas yg yana link kan ni..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...