♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 19 Oktober 2012

Home » , , , » Empat hari berlalu

Empat hari berlalu

    
Seperti yang di war-warkan dalam entry klik sini untuk maklumat lanjut, alhamdulillah 4 ahri telah berlalu.. masih belum ada yang luar biasa..... mengharapkan tiada apa² yang luar biasa berlaku.. biarlah semuanya macam biasa (^___^)v.

Alhamdulillah juga... 4 hari berlalu memanglah hujan, tapi bukanlah hujan tanpa henti ... cuma kejap hujan.. kejap reda... membawa kemalam harii yeahh sejuk².. tarik selimut hihihihihi ....;p

Mengharapkan moga semuanya baik² dan tiada ape² yang akan terjadi ..... Amin insyaallah.... paras air sungai klang pun okk jer.. belum takat paras membimbangkan ....


 Gambar takde kene mengena pun dengan entry hihihihihi ........
Stok kat rumah tak habis² bawaklah ke opis
Jom klik tambah pendapatan sampingan 



Bicara Hati :  Laparrrlah pulak sejuk² ni.. huhuhuhuhu ....





15 ulasan:

Kakzakie berkata...

Tidur malam pun belum pukul 12 dah tutup aircond kan sejuk bukan main sekarang nie kalau malam.

Tihara berkata...

as salam..

haah, sekarang ni hujan lebat jugak tapi harap2 takde ape2 yg buruk berlaku kan..dapnye beskut2 tu

PUANSTOBERI berkata...

lama tak makan cloud 9 tu. hihi :D

Ujie berkata...

Best gak cuaca skrg..sejuk je. Barulah lena tido.
insyaallah takde apa2 sbb sume pihak dah bersedia dgn ramalan aritu.

::EIDA:: berkata...

Biskut lemon? tak pernah tengok... macam sedap.. ida dah la gian minum lemon sekarang.. hehehhhe

Yana Libra berkata...

banyaknya makanan kak..hehe~ :)

Mohamadazhan.com berkata...

salam, sekarnag memang musim hujan...penunggang motorsikal macam saya redha meredahnya =)

Karukord Jagau's berkata...

a'ah kan seb baek x banjir...risau juga ni....

suhaina laui. berkata...

sejuk ni mmg lapor ajer kan...lagi syok minum air milo cicah ngan biskut ;)

Nora Karim berkata...

Masya, kat melaka ni pun musim hujan... mmg simpan stok makanan, sebab bila hujan mmg sokmo lapar.. hahah

QasehnyaRania berkata...

Key el pon ptg hujan je lngsung ke pgi
sijuk...

fieda berkata...

hujan2 gini mmg nk kena ada stok la..

Mrs Lurve berkata...

kat sini pun mesti ada hujan sehari...kalo x pagi, petang

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sejuk2 ni mmg lapo n kira nk mkn jer kan hihi

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Itulah skrg ni hujan jerk, minta dijauhkan banjir berlaku..

dkt opis k.eija 2 minggu ni aircond sejuk betul..beku dibuatnye + mula la perut pun minta diisi sama sejuk2 cenggini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...