♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 31 Oktober 2012

Home » , , » Tahniah buat ch@ a.k.a Hijaucantik dan ina a.k.a IntaNBerliaN

Tahniah buat ch@ a.k.a Hijaucantik dan ina a.k.a IntaNBerliaN

   
Cepatnya masa berlalu sekarang ni.... hari ni dah 31 Oktober, yer.... dah akhir bulan.. hadoilahhhlahh terkelip² mata ni.. lagi 2 bulan jer nak masuk tahun baru 2013 dan lagi beberapa minggu jer nak masuk Awal Muharam.

Rasanya bulan oktober tahun ni paling banyaklah yang sambut kelahiran baby tak kiralah dikalangan kawan blog mahupun yang disekeliling saya ni haaaa.... tu tak termasuk lagi kawan² kat kampung dan jiran tetangga.. haihh meriahhnya.. bertambah umat..... tu belum lagi yang sediaada sambut hari lahir hihihihihihi .. meriah².. tragedi oktober (^___^)

Tahniah sangat² saya ucapkan pada kawan² blog saya ch@ dan ina, yang saya wajib singgah setiap hari .. baca bebelan mereka.. baca kisah² anak dara mereka.. dan ragam².. mereka.. maklumlah rumah kisah hati ni ade anak bujang jer.. belum ade anak dara.. jadi bile baca kisah mereka tu selalu mencuit hati saya, dan info buat saya jugak kalau ade anak dara nanti kikikikikiki ... (^____^) Pinjam yer gambar² baby baru letak kat sini .. sucinya muka baby baru lahirkan.

Rasanya macam baru jer baca kisah lucu cha yang baru tahu mengandung sedangkan cha sibuk pakai PB nak kurus kikikikikiki ...... Alhamdulillah baby rizqi dah selamat pun dilahirkan memang membawa rezeki betul.

Rasa macam baru jer baca ina disahkan hamil, rupenya dah 9 bulan berlalu yer.. pantasnya masa sekarang .... Alhamdulillah alisha dapat adik gegirl.



Selamat menyusukan baby kalian semua sepenuhnya.. insyaallah usaha, niat yang ikhlas demi membesarkan anak² kalian akan diberkati amin.. saya doakan dari jauh jer.. maklumlah tak pernah bersua muka.. hanya kenal di alam maya.


Bicara Hati : Doakan saya pulak yer... Amin.


19 ulasan:

ieja amieja berkata...

tahniah buat mereka yg menerima ahli keluarga baru..

Tihara berkata...

as salam

tahniah buat mereka, tumpang syukur alhamdulillah dah selamat..doakan akak jugak ey :)

ieedaz @ mama_isha berkata...

same2la kite berdoa utk diri kite yer masya..:)

Nafira usof berkata...

tahniah buat mereka berdua~

Mrs Lurve berkata...

tahniah wat mereka...selamat berpantang.. moga ada rezeki masya utk beri amir adik..

Nieyl berkata...

tahniah pada mereka~

Nora Karim berkata...

masya, bila tengok org dpt baby baru... rasa macam nak baby jugakan? hehe

Nisah Mat Noh berkata...

menunggu giliran diri ni plak (^_~)

Salam Ukhwah

ch@ berkata...

Terima kasih utk entry ni. Terharuuu bangat. Hamilla diluar jangkaan gerenti xsdr ms berlalu. Tahu2 dh bersalin. Hikssss... Cayok Yana. Buat mcm biasa je jgn terlalu berharap.

LYAfrina berkata...

alhamdullilah.. tumpang happy buat mrk...

insyallah.. moga ade keajaiban buat kt ;-)

Eca Dwinky Asha berkata...

doakan tuk eca juga ye...hahahaa.
doakan dipercepatkan jodohnya.amin :D

eita berkata...

tahniah untuk mereka..

seronok tengok alisha dgn adik dia.



*done baskin BR robbin

mamalieyna berkata...

Tahniah buat mereka~

Insyaallah lepas ni kita pulak..Amin.. selagi tak dpt gegirl, ngidam nak pregnant lg, hee~

fieda berkata...

ye la sekejap jer masa berlalu kan..insyaallah pasni amir plk dapat adik..

izan mama mia berkata...

yerlah..masa rasa cpt jer berlalu...

Puan Kutu berkata...

seronok kan tgok baby.suci berih je muka.comel sgt..:)

sy doakan marya pulak join d club cam sy.hehe..

C'Jai berkata...

Tahniah untuk keduanya..

IntaNBerliaN berkata...

InsyaAllah.. saya doakan yana pulak lepas ni... nanti amir ada kawan :-)

thanks yana.. :-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

yup ramai kawan2 blogger yg dpt baby bulan okt ni..

tahniah buat mereka berdua, mmg antara blog yg k.eija selalu terjah jgk..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...