♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 30 Oktober 2012

Home » , , , , » Main Layang-Layang Di Pantai Remis

Main Layang-Layang Di Pantai Remis

  
Orang lain kepantai sibuk nak mandi.. sibuk nak beli kerang, siput bagai .. ni anak bujangku.. sibuk nak main layang².. dah lame dia nak main.. iyerlah kat rumah tu.. ermmm manelah luasnya tapak nak lari.. angin pun tak berapa nak ade.. ibu ni yang naik angin kang dengar dia merenggek² sibuk nak main layang²....

Suke betul dia... lepas tu.. ramailah dok tengur topi dia yang comel tu.... dah lame belinya pun kat zoo masa umur dia setahun kot.. alhamdulillah sampai sekarang muat lagi.. sebab boleh tukar² size.

Panas terik tak dihiraunya.. janji puashati dapat main.. walaupun kejap...

Ayahhhhhhh .. layankan jerlah yer.... jangan sampai putus tali... 




Bicara Hati : Tak puaslah pergi kejap jer.. kami singgah pun sebab balik kenduri masa ni .... nanti nak datang lagilah makan² dengarnya kat Aroma ikan bakar sedapp dan murah harga menu²nya.. berbaloi....





9 ulasan:

Kakzakie berkata...

Main layang-layang di pantai mestilah best sebab angin banyak kan.. walau panas tapi tiupan angin rasa nyaman..

Ujie berkata...

Saya pun teringin nk try main bila tengok ramai yg main layang2 kat tepi pantai..

fiza berkata...

Ni ayah yg main...bukan amir...ekekeke...

Deq's Qienz berkata...

bestnya..dah lama xmain layang²

Tihara berkata...

as salam

masa kecik2 dulu selalu dengar nama pantai ni.tp tk penah sampai lg..sonoknya masya :)

eita berkata...

kalau tak hujan best lah main....

mamalieyna berkata...

bestkan.... ^_^

Sha Saperi berkata...

wahhh bestnya..kat mana ni masya

izan mama mia berkata...

dah berapa minggu xmain layang2 sbb hujan..main kat pantai mmg best,..senang jer naik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...