♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 22 Oktober 2012

Home » , , » Jom naik kapal star cruise dengan amir

Jom naik kapal star cruise dengan amir

  


Jomlah naik kapal starcruise dengan amir hihihihihihihi ........ ade² jerlah akalnya.... kalau betul takpe juga kan..... ni yang mainan ape kes.. belayar dalam kolam renang dia tu jerlah...

Hahahahahaha..... dah lame dia aimmmnya kat tesco.... memang mahal tau, tapi yang ni murah jer.. RM 10.00 sebab ade offer kat tesco.. kalau tak jangan diharaplah ayah nak belikan masa hujung bulan gini yer....  puashati dia main.. mule² kapal tu yang kat dalam kolam.. sudahnya tuan nengok pun same² dok dalam kolam ...;p



Bicara Hati : Sibuk sangat² hari ni..  tak sempat bw sangat.. ade lagi yang komen saya tak jejak balas, hihihihihihi .. jangan marah yer.... nanti saya datang.. tak publish pun lagi ....




9 ulasan:

::EIDA:: berkata...

Bape tiket nak naik cruise ni amir?? hehehhehehehheeee

SeputihSalju berkata...

mula2 baca ingtkan betul... kdg2 mainan kanak2 nih mahal kan... nak beli pun pikir 2 3 kali..hehehhe

C'Jai berkata...

wah..Amir dah ada star cruise..nak naik..nak naik..!!!

LYAfrina berkata...

hehe..tkejut auntie.igtkan amir naik betul2..

~aYu~ berkata...

murah gak harganya yer.. mmg sian kalau anak-anak ni dah pandai mintak itu ini. ayu mmg takleh.. mesti kena beli gak.. tp, tgk harganya gak la..

Mrs Lurve berkata...

hehehehe adoi...baca tajuk ingat nek cruise betul..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

auntie nk naik kapal ngan amir sama boley x?hiks

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

srnok la dia dpt mainan yg dihajati..:)

IntaNBerliaN berkata...

hihiii 2 2 tggelam yer..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...